Jävla skit dag!

Ja den här dagen har definitivt inte varit min dag! Började bra, sen strulade det till sig med vårt grupparbete och vi fick som börja om, det var lite jobbigt.. men men sen vart det bara värre!
Jag och Camilla har planerat en resa till Stockholm nästa helg, har bokat biljetterna och allt. sen fick vi reda på att tentan som vi inte klarat har vi möjlighet att göra om redan nästa helg vilket är samma helg som vi är borta! detta fick vi reda på idag!
och tror du man kan boka om biljetterna till stockholm? NEJ!
man boka om men om vi ska kunna gå på globen så måste vi åka direkt efter tentan men då är problemet att det går inga flyg från Skellefteå på lördagar! och inte får vi boka om så vi kan åka ifrån Umeå heller.!!!
jag blir galen! så nu har jag kastat bort ca 1600 kr i sjön, känns riktigt super bra!

kvällen vart lite bättre iaf,  jag och Camilla varit och ridit, helt underbart hur mycket man kan stänga av bara av att göra något annat, Fick go hästen själv idag, mysig häst lite seg kanske men annars super gullig :) Bernhard

I övermorgon får jag äntligen åka hem!, ska bli helt underbart!
men det är bara att ta med sig plugget hem, måste plugga till tentan så det kanske var lika bra att Louise och Sofie inte är hemma då :P Men ska förhoppningsvis festa med Stjärt och några andra, ska bli skoj..
sen lördagen så ska man tydligen leka normal familj oxå vilket kommer att kännas hel mysko.. men men..

sen verkar det som att jag och Staffan inte har så mycket mer att göra med vår uppsats, känner mig inte speciellt delaktig till att vi har så lite kvar om man säger så... men men jag kan juh alltid göra resten... inledning och syfte och sånt..

Vissa personer gör mig galen!! fast sen har jag inte heller varit på topp de senaste veckorna..

Grattis Mamma och Sofie! :)

Nej nu ska jag läsa igenom en stämningsansökan sen se ett avsnitt GhostWhisperer och sen sussa, Godnatt!

Hardcore Weekend

Ja det skulle ha varit en hardcore weekend och jag och Helena började väldigt bra, på fredagen klev vi upp halv 8 på morgonen för att hinna springa innan föreläsningen. väldigt bra gjort :)
Sen på kvällen gick vi till gymmet och var där ca 1,5 timme, riktigt jobbigt. men vi konstaterade iaf att Helena har arm muskler och jag har ben muskler, fast hon har nog ändå bättre ben muskler än vad jag har arm muskler.. riktigt dåligt.. haha.. Bastade gjorde vi oxå, en stund iaf..
Sedan skulle lördagen bestå av en promenade efter hälsans stig som är ungefär 1.2 mil.. men då vart det juh så att det vart lite vin efter träningen på fredagen så.... ja ni förstår :P
sen har resten av helgen varit slapp, var på söndagen, igår iväg till skolan med Staffan och började skriva på vårat arbete. Är väldigt mycket just nu.... huvva..
klarade inte senaste tentan men det har sina förklaringar! arg...
Och på torsdag får jag äntligen åka hem! :) ska bli skönt att få vara hemma en stund, stämningen är inte på topp här i skellefte om man säger så..
Nyss varit på core med Maria, ska snart se på Csi, spännande nu fast Lisa försa sig..
Förrresten Gratulationer till Louise som fyller 20 år idag, äntligen får hon gå på systembolaget själv :P haha
och om jag inte skriver imorgon vilket jag säkert inte gör så Grattis Till Sofie 20 år imorgon och mamma 55 år imorgon! Grattis! :) nej nu är det snart Csi.. bye bye!

Grupptryck

Ja nu gör vi som alla andra, skriver blogg...
Skrev ett inlägg för ett tag sedan men det försvann innan jag hann publicera det så då var min första tanke att det inte är meningen att jag ska ha en blogg... vilket nog är helt rätt men jag tänkte jag kan iaf skriva ett inlägg :P
vi får väl se hur länge det tar innan jag blir less...
en timme och en kvart sen får jag äta igen, har nämligen fastat i tre dagar och dettta beror inte på att jag är religiös eller tänker byta religion, nej nej det handlar om så mer än det, det handlar om självdisciplin :P
måste testa sig själv ibland och det har faktiskt gått bra...
men klockan sex är det slut på dessa fasoner och då ska jag få börja äta igen...

vart otroligt sugen på Zeunerts julmust när jag läste Linas blogg idag... mumma! ingen gör så god julmust som Zeunerts!

Zeunerts är ett bryggeri som grundades 1857 i Sollefteå. Under 1990-talet och början av 2000-talet så har Zeunerts tagit ett flertal medaljer i öl-VM, bl.a. en guldmedalj för Zeunerts Pils samt en guldmedalj i kategorin lager för Zeunerts original 2004.

Zeunerts gör även en, lokalt berömd och mytomspunnen, lagrad julmust som släpps varje jul och den skiljer sig markant i smak mot storbryggeriernas lite blankare och vattnigare must, vilket gör den till ett måste för de flesta lokalt boende runt i närregionen.

nej nu ska jag snart äta sen skjutsa Camilla och Tommie till flygplatsen, eller dom kör dit men jag kör hem.. :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0