Brutalbänk och Jump in the Line

Dagen började superb, sovmorgon, vaknade klockan 10, såå underbart :)
Fick glada besked :) Sedan ut på en promenad, frunch och satte oss och läste Parra och Pinars arbete. Runt ett tiden så la äntligen gruppen som vi ska opponera på ut sitt arbete.. dålig stil, då det faktiskt skulle varit inne igår.. Men men ingen idé att brusa upp sig för det..
var faktiskt skönt att vara lite ledig!

Kan ju påstå att den där brutalbänken, har gett resultat. det svider i magen! vilket gjorde att mitt Bodypump/spinning pass nu på kvällen vart betydligt jobbigare! Plus att jag utmande mig idag och la på extra med vikter, iaf på benen. är fortfarande inte speciellt stark i armarna inte för så många repetitioner som vi gör på pumpen iaf. Men mitt mål är att få lite mer arm muskler. Linus ska få hjälpa mig att nå dit :P
Ne nu blir det vilodag imorgon, ska åka och hälsa på syster :)
Sedan torsdag blir det bodycombat och fredag core, stepmuskel! Sedan ska jag fråga Linus ifall vi ska till gymet på söndag.

Typiskt, Pucko!

Idag har jag lagat makaronipudding, vart god, kanske lite för mycket peppar men men ändå, jag är ju faktiskt riktigt duktig :P inte för att det var så svårt men jag har aldrig gjort det förut..

Nej nu ska jag fortsätta att läsa respondentgruppens arbete, försöka hitta några missar, men det känns tyvärr ruskigt bra. eller så kanske man inte får säga men man vill ju ha något att kommentera på opponeringen, alltså någon kritik.. så nu ska det lusläsas!

Sedan tror jag faktiskt att jag ska lägga mig och se Beetlejuice :) vart så sugen på att se den när jag hörde Harry Belafontes låt Jump in the line! en sådan typiskt skäms låt men man blir så himla glad av att höra den!

Godnatt!

Deadline!

Deadline 29/11 klockan 12.00!
inlämnat runt klockan 11. så nu är det gjort! såå underbart :)

Redovisning 6/12 klockan 8.00 - 12.00 sedan är det rättningar och efter det ska jag bränna upp ett exemplar av uppsatsen, symboliskt! för att nu lämnar jag det här bakom mig! aldrig mer en c-uppsats :P fast ska jag fortsätta så lär det väl bli en d-uppsats men det tar jag då :P om jag nu kommer dit, vi får se vart jag hamnar :)

Jag och Annette skulle på Poledancing på fredag men icke, hade ju andra planer så jag var tvungen att avboka! tråkigt, hade varit jätte roligt att testa! :P

Efter inlämningen av uppsatsen, så gick jag hem, käkade lunch, sedan mötte jag upp Linus på gymet. gymade i ungefär två timmar sedan sprang jag en 20 min på bandet. Brutalbänk har jag även testat på :P fruktansvärt skrämmande må jag då säga!

Gick hem, duschade, la mig i sängen och tittade på två avsnitt how i met your mother, sedan vart det middag och en titt på Magnus Betners - Tal till nationen.. haha :P Han är hur bra som helst, han är här i Umeå den 1 december, skulle varit jätte kul att se han live. men men...

Nej nu ska jag se på True blood säsong 3 avsnitt 1 :) Sedan ska vi väl följa med Lisa hem, en kvällspromenad med andra ord. imorgon blir det sovmorgon faktiskt :)

Tjingeling!


Adventsfika

Kvällen har tillbringats hos Annette på adventsfika, med Therese, Anna och Annette :)
Mintkladdkaka, mandelmasse päronkaka, pepparkakor och skumtomtar..
testade fyra olika glögg sorter, chili /chocklad, äpple/kanel, blåbär/lingon och hjortron glögg...
har lite svårt för glögg men de var faktiskt riktigt goda :P
fick med mig blåbär/lingon hem.. En trevlig kväll med andra ord!

Har nu suttit och surrat med Camilla ett bra tag, känns helt underbart att äntligen vara klar med den här c-uppsatsen.. ska bara lämnas in nu!

Sitter och lyssnar på Bing Crosbys - White Christmas och julkänslan infann sig :)

Har suttit och kollat på jobb i västernorrlands län och hittade ett som lockade väldigt mycket men kan inte söka det eftersom att jag inte är klar än.. De sökte en kurator till rättspsyk i Sundsvall.. skulle vara ett otroligt spännande jobb, kanske inte ett perfekt första jobb men det är nog något jag vill testa på så småningom iallafall..

nej nu kan jag inte sitta här och skriva, måste hoppa i säng, har en stor dag imorgon, inlämning av arbete :)

Godnatt!


Såå glad!

Känner mig oerhört lättad, snart är det verkligen över!
Nu har vi fått godkänt av vår handledare! finns inget bättre än orden att vi har hennes tillåtelse att lägga fram arbetet! såå underbart! :) Imorgon ska vi till skolan och fixa lite i referenslistan, sen skriva ut skiten och lämna i det! Sedan är vi ledig en stund! :D Har redovisning den 5 eller 6 december...

Åhhh. så glad jag är :)

Idag har vi varit på skyltsöndag nere på stan, har köpt två julklappar :) sen lite saker till mig själv, men jag tycker att jag förtjänat det.. ska strax shoppa lite här på internet oxå, julklappar alltså..

Annette bjuder på adventsfika klockan sju så jag ska nog springa dit en sväng.. Hanna tackar inte nej till
nybakat :P

Jag och Annette :)
Jag o Annette  :P


Vilken dag!

Ja det må jag då säga, vilken dag!
Klev upp halv 8, åt frukost och bytte om, Gick till Iksu i snöstormen. sprang en 20 minuter på bandet, sen kom Annette. Då gymade vi fram tills 10 då Pilatesen började.. Vilket Pilates pass, det var brutalt!
har jag inte träningsvärk imorgon så vet jag inte vad.. kom hem runt halv 12, käkade lunch och sen satte jag och Camilla igång med julstädningen! denna julstädning varade fram till klockan 17.30 ungefär.. så ni kan förstå att det är väldigt rent hos oss just nu, har även julpyntat så nu är det bra mysigt här hos oss :)
Får jag inte träningsvärk av pilatesen så får jag nog det av städningen :P
Åt middag, hoppad in i duschen och sen satte vi oss med rättningarna som Maritha hade skickat..
Sprang iväg på konsum och köpte godis och satte oss återigen med rättningarna och skrev en sammanfattning..
Har precis skickat in allt igen till Maritha! och är nu super trött!

Imorgon blir det skyltsöndag på stan, kanske shoppa lite julklappar. men det lär ju vara äckligt mycket folk på stan imorgon så vi får se hur det blir med det shoppandet :P sedan får vi se vad kvällen bjuder på, kanske mer rättningar vem vet :s

Längtar tills det här är över! känner ett jag inte har mer energi att ge! man måste ju få vara människa oxå!

Nej GODNATT!

SNÖ!

Haha måste berätta om vad som hände mig igår natt, Jag måste ha drömt att min dator höll på att ramla av pallen som den står på (i vardagsrummet), för jag satte mig rakt upp i sängen, i mörkret och trevade med handen efter den, helt säker på att den stod där någonstans. Kom på mig själv med att fundera vad jag höll på med, vände mig därför åt andra sidan av sängen för att känna efter ifall den var där. Höll säkert på med det här en minut innan jag fattade att datorn stod i vardagsrummet. Tänkte därefter att jag var tvungen att gå in dit för att rädda den, men började då fatta att jag hade drömt och att min dator inte alls höll på att ramla av pallen..
Det är lite roligare när jag få förklara live, för jag har massa gester till den roliga historia :P 
Hahah ja det var faktiskt riktigt roligt :P tänk om man hade haft det på film!

Ja men nu är det inte långt kvar på c-uppsatsen! har nu skickat in allt till vår handledare, både jag och Camilla är nöjda och tror att det inte är mycket kvar.. kanske lite rättningar och innehållsförteckningen men annars så tror jag att vi är så gott som klara.. kanske en liten sammafattning oxå om vi orkar :P

Ska strax kliva upp ur soffan och byta om, för jag och Annette så gå på ett dans pass klockan 17, Tribute to Michael Jackson. så nu får vi se ifall jag kan göra en moonwalk på vägen hem :P

Vaknade imorse av ett meddelande från Annette om att det snöade en massa så jag var tvungen att kliva upp och kolla ut genom fönstret! och oj vad det snöade! :)
Och har snöat hela dagen, känns precis som att sitta inne i en sådan där snöglob :) Mysigt!
Vart ingen morgonpromenad på grund av den, men ska bli super mysigt att pulsa i snön till Iksu strax :)

I dag är en bra dag!, till middag blir det pizza för att fira att det här snart är över och för att fira att vi har fått pengar såklart :P haha Kvällen bjuder på Barnen i Bullerbyn och kanske någon annan film :)


Nedräkningen är påbörjad

Det är endast fem dagar kvar till inlämningen av c-uppsatsen! Ojoj den dagen kommer att firas med pompa och ståt! tjing tjing, visserligen är det inte över bara för att vi lämnar in men så gott som!
Imorgon 10.30 så ska vi träffa Maritha, så får vi se hur det går och hur långt hon har kommit i sina rättningar av vårt arbete. sedan ska jag hämta två böcker som jag ska lägga in i texten, sen blir det nog hem och fortsätta fixa med arbetet.

Dagen har sett ut precis som vanligt, 8.30 morgonpromenad sedan plugg hela dagen, har vilodag idag så ingen träning för mig, men funderar på att gå en liten promis efter att Camilla sett klart på paradise hotel. måste ta ut soporna och det kan ju vara bra att få lite luft, har suttit inne sedan halv 10 imorse.

Klockan 21.00 blir det Greys :)

Harry Belafonte - Jump in the line! :)
Harry Belafonte - Banan boat song!
(Beetlejuice)

Har hittat två till ådernät på mina ben, en på låret, en i knävecket. har en på vaden sen innan och vid fotknölen. Det är katastrof! har därför forskat lite i det här och upptäckt :

Vad orsakar åderbråck och ådernät?
Hjärtat pumpar syrefyllt blod med näringsämnen till hela kroppen. Artärer tar blodet från hjärtat till kroppens olika delar. Venerna bär syrefattigt blod tillbaka till hjärtat. Benmuskler pumpar blodet tillbaka till hjärtat från kroppens lägre delar. Vener har ventiler som fungerar som envägsklaffar. Dessa klaffar förhindrar blodet från att gå bakåt då det rör sig upp i benen. Om dessa envägsklaffar blir svaga, kan blod läcka bakåt till venen och samlas där. Detta problem kallas venös insufficiens. Samlat blod förstorar venen och det blir ett åderbråck. Ådernät kan också orsakas genom blodsamling, hormonförändringar, genetiska orsaker, och även solen kan orsaka ådernät. 

Hur kan jag förebygga ådernät?

Använd ordentlig solskyddsfaktor för att skydda din hud och att begränsa ådernät på ansikte.
Motionera ordentligt för att förbättra din benstyrka, blodcirkulation, och venösa styrka. Fokusera på övningar som motionerar dina ben, till exempel gång eller jogging.
Kontrollera din vikt för att undvika för mycket belastning på benen.
Korsa inte benen när du sitter.
Ha benen högt när du vilar, så mycket som möjligt.
Stå inte eller sitt still längre tidsperioder. Om du måste stå långa tider, skifta din vikt från ena benet till det andra med några minuters mellanrum. Om du måste sitta längre perioder, ställ dig upp och rör dig lite eller ta en kort promenad varje halvtimme.
Använd elastiska stödstrumpor och undvik åtsittande kläder som begränsar din midja, gren eller ben.
Ha en lågsaltdiet som är rik på fibrer. Fibrer reducerar risken för förstoppning som kan medverka till åderbråck. Fiberrik mat inkluderar färsk frukt och grönsaker och fullkorn. Om du äter för mycket salt kan det orsaka uppsvälldhet eller för mycket vatten i kroppen.

 


Mörkret sänker sig återigen!

Japp tragiskt! Har suttit med arbetet hela dagen, har väl gått som bra. Tills vi fick rättningarna av hela vårt arbete av vår handledare! PANIK! kändes som jätte mycket! Kände direkt att mörkret sänkte sig över mig och kände att jag hade lust att hänga mig! låter tragiskt och det är det verkligen!
Var på mitt BP/spinning pass, var totalt slut i kroppen och i hjärnan när jag kom hem. Jag käkade lite mat och hoppade in i duschen. Och där i duschen så fick jag ny energi, kände att det här kommer gå vägen om vi så skall sitta hela natten! Men jag tror inte alls att vi behöver sitta hela natten, har gått riktigt bra, ibland behöver man bara andas och räkna till tio innan man tar livet av sig :P
Sedan om det är kaffet som jag intagit som har något att göra med min plötsliga energi är en helt annan sak..
Annars har dagen sett ut som vanligt, ska bli såå skönt att få sova, som vanligt! :P

igårkväll när jag skulle sova var jag så trött att ögonen blödde, men tror ni att jag kunde sova? nää icke sa nicke, somnade kanske halv 2 - 2 tiden. fruktansvärt jobbigt!

Nu till kvällen ringde Sami och frågade ifall jag skulle fira jul hemma i Solla och självklart ska jag det, vilket även han skulle. Ska bli riktigt roligt att träffa honom :)

Sara var det inte du som skulle ringa mig? :P haha ähh det gör faktiskt ingenting, för har inte haft tid att prata i telefonen ändå :P

Nej nu ska jag fortsätta att rätta skituppsatsen!

Jag ser ljuset!

Jaa Hallelulja! jag ser ljuset, har suttit med c-uppsatsen fram tills nu och är såååå trött!
Men nu är det diskussion, resultat och lite inledning kvar! det ska bli klart imorgon! så är det bara!
Jag kommer att sova så bra inatt känner jag! :)

Imorse skulle vi på teater men fick reda på att det var inställt, så vi klev upp som vanligt och gick vår morgonpromenad som vanligt. Fick sedan ett sms från Pinar som skrev att teatern skulle vara klockan 14.00 istället. så vi pluggade fram tills 12 käkade lunch, gick till skolan.
pjäsen handlade om kvinnors alkoholvanor och vad som kan hända tjejer på krogen.. var en väldigt bra pjäs men har lite synpunkter på saker och ting. ska kvinnor avstå från att dricka för att det kan hända saker, det är ungefär som att man inte skulle kunna sola i bikini för då inbjuder man till våldtäkt? skall en kvinna inte kunna gå naken på stan utan att män hoppar på henne? handlar det inte om mänskliga rättigheter, varför skall en karl få dricka på krogen men inte en kvinna, för att hon kan bli attackerad? intressant diskussion helt enkelt.

Var på ett core pass 16.30 och sedan ett pass Afro. hem, duschade, åt middag och sen satte vi igång med c-uppsatsen. känner att mina ögon blöder så jag skall strax avsluta!

Sara jag har försökt få tag i dig idag för att berätta hur besviken jag är på dig! läste din blogg! Du, I Umeå utan att höra av dig, vilken besikelse, sorg och förnedring! ;P vet inte vad jag ska säga!

Förutom Godnatt!

Söndag, slutet på denna vecka

Ja nu är det sista dagen på denna vecka och med andra ord betyder det att det är en vecka kvar tills vi ska lämna in vårat arbete till opponent gruppen. Hoppas hoppas att det blir några från Skellefte klassen som får vårt.. Är som mer van att få kritik från dom :P känns bättre helt enkelt.

Dagen har sett ut som så att jag klev upp klockan 8.45, käkade frukost och sedan sprang jag upp till Iksu för att träffa Linus, vi var på gymet en timme ungefär och körde axlar, triceps och bröst. Gick bra, fast jag pratade nog mer än vad jag tränade :P haha. sen kvart i 11 så sprang jag ner och bytte skor och upp till spinningsalen och körde ett 50 min pass. Sedan hem, käkade lunch och duschade.
Satte oss sedan med c-uppsatsen och skrev lite grann på inledningen och diskussionen.. fick för mig att baka kladdkaka, men hade inga ägg, så jag sprang upp till affären och köpte ägg och lite annan till middagen.
har nämligen hittat på en egen kyckliggryta, som jag säkert aldrig kommer att bli exakt likadan igen eftersom jag hä i lite allt möjligt :P men god vart den :)

Nu sitter vi med c-uppsatsen igen, håller på att rätta och gå igenom allt medan Camilla skriver analysen. Skulle mest av allt vilja lägga mig och sova, men känns som det är lite för tidigt..

Igår efter kommissarie späck så såg vi på Salt.. gillar som filmer när det är tjejer som kickar ass.. lite coolare helt enkelt.ikväll ska vi väl oxå se nån film tror jag. Är så avundsjuk på Louise och Cissi som var och såg Harry Potter på bio igår, jag vill oxå se den!

Nej jag ska väl fortsätta med skiten, see ya!

Kommer inte på något :P

Ja nu var det någon dag sen, snabb uppdatering!
torsdag, plugg fram till 14.00, ner på stan träffade mamma, Gabriella, Freja och Sixten. vandrade på stan en stund och sen en fika på det. Hem till syster och lagade mat. inbakad fläskfilé, klyftpotatis och vitlöksås. till efterätt hallon och blåbärspaj m. vaniljsås och kaffe till :)
Fredag så vanlig morgonpromenad, plugg klockan 14.00 möte med vår handledare som var väldigt positiv till vår uppsats förutom att hon tyckte vi skrev mycket talspråk men vi har ju bara skrivit, ingen av oss har ens läst igenom det, så det var väntat. Hon gav oss några bra ideér men tyckte att vi hade alldeles för lite tid på oss.. Känner ändå att jag har lugnat mig i sidostressen alltså antal sidor stressen, känns bra iaf.

på kvällen gick jag på ett danspass och sen hem, Camilla var hos Parra och Pinar så jag var hemma själv fram till halv 10. Pratade med Sara en stund och med Louise, fest hemma i Sollefteå, kändes lite tråkigt att sitta här själv i soffan när de verkade ha så roligt :P men men.. såg nog 10 avsnitt How i met your mother under hela kvällen :P

Imorse så var det sovmorgon till 10 , klev upp och gick iväg till Strömpilen, hämtade Camillas kamera och strosade runt där ett tag, sedan hem och satt oss för att plugga. gick väl sisådär.. men men det är ju faktiskt lördag :P

Imorgon ska jag träffa Linus på gymet klockan 09.45 och sedan klockan 11.00 så är det spinning som gäller. Sedan hem och sätta igång med plugget! :s usch är verkligen spyless nu!
Berättade för Sara vad jag skulle göra då uppsatsen var klar :P, ska spendera hela dagen i sängen, bara se på film och läsa roliga böcker! :D

Nej nu ska jag och Camilla se på kommissarie Späck :P haha
tjingeling!

15 sidor kvar och Grattis Louise!

Nu är det bara ungefär 15 sidor kvar till vi har en fullvärdig c-uppsats! men känns som att vi kommer att lyckas väldigt bra :) (frågade precis Camilla vad hon tyckte och efter lite övertalning så känner även hon sig lugn).
Nä men vi ska träffa vår handledare på fredag och jag tror att hon kommer ha en lugnande effekt på oss.. hoppas det iaf. Imorgon blir det råplugg så att jag kan åka till Gabben och fixa middag till mamma utan att känna att jag inte gjort något :P
Klev upp klockan 8 imorse, tog vår morgonpromenad till skolan och gick på biblioteket i sökande efter mer litteratur, har blivit lite av en referens junkie :P kom hem med 8 nya böcker så i min säng just nu ligger det säkert 12-13 böcker och nej jag sover faktiskt inte med dem..
Har även tvättat idag, så nu är allt rent :) förutom vår lägenhet men känns inte riktigt som vi har tid med det nu.. vi får vänta lite grann med det. sen kör vi en storstädning.

Var nu till kvällen på ett core pass och sedan ett cykel pass (tränaren var även en Sollefteåbo), sprang sedan hem och käkade våfflor :)
nu har man duschat, pratat i telefon gånger tre och nu blir det Greys! veckans höjdpunkt :)

Grattis Louise! :D hoppas du har haft en kanon dag!

Till alla kan ni blir bättre på att uppdatera era bloggar, får nitlott varje gång jag går in på era sidor! skärpning! :P

Nej nej Greys!

Energin och glädjen tillbaka!

Jajemän nu känner jag mig på topp igen :) Tror att det beror på att jag ser målet, nu är det inte ens två veckor kvar. Visserligen är det inte helt klart då heller men då krävs det bara att finjustera..
Nej nu tycker jag faktiskt att vi verkligen har kommit igång, har även räknat ut att vi behöver skriva ungefär en sida var per dag för att nå målet. Behöver ungefär 20 sidor kvar men det känns faktiskt inte helt omöjligt.
Imorgon ska vi skicka in det vi skrivit hittills till vår handledare och på fredag ska vi ha möte med henne och behöver vi mer då så vet vi att hon är där och hjälper till.
Känns skönt att hon inte är så stressig utan jag tror att hon känner att vi har ganska koll på läget..

KLev upp som vanligt 8.30 och morgonpromenad. Sedan hade vi tvätttid klockan 10 men när vi hade kånkat ner all vår tvätt till tvättstugan så upptäckte vi att vi inte alls hade tvätttid.. suck bara att bära upp allt igen. Så nu är tvätttiden klockan 10 imorgon istället.
Har suttit och pluggat fram till fyra sedan såg jag ett avsnitt how i met your mother och sedan sprang jag upp till Iksu för ett brutalpass. bp/spinning! awesome :P

Nu kom Annette precis in i stugan så nu ska vi se desperate, cougar town och the middle :)

Imorgon kommer mammsen och imorgon fyller Louise år! :)

En ny vecka men samma slit!

Gårdagen var lika med ledig dag, ställde ingen väckare så jag vaknade faktiskt hör och häpna halv 11, tror det är rekord eller ja iaf på senaste tiden. Klev upp och gjorde mig iordning for ner på stan och mötte Helena som kom hit från Skellefteå för att hälsa på och låna en sängplats eller snarare soffplats :P
vi tog en fika på stan, såg även Andreas Carlsson (har för mig att han stavas med z men vill inte skämma ut mig om jag har fel :P) från idol i MVG gallerian.. Kändis span i Umeå..

Efter fikat så tog jag mig en promenad till syster, var bjuden på Loves 10 års kalas (trodde dock att han fyllde 11 så, så bra koll har moster Hanna). For ut till pulkabacken en sväng, åt mat och tårta (inte jag eftersom den bestod av banan). Sedan tog jag bussen hem klockan 22.53 som vanligt, här hemma satt Helena och Camilla och såg på Tre kronor, så jag hoppade i säng :P
läste klart min bok, så nu slipper jag drömma om döda människor. skönt! Har istället påbörjat True blood serien på engelska, det är sju böcker så det kommer nog ta ett tag..
Fick även ett trevligt erbjudande av Louise igår och blev faktiskt riktigt sugen, skulle vara himla kul att göra något annat för en gångs skull. ska ringa henne senare idag och diskutera lite :)

Idag klev jag upp 8.30 som vanligt, fick gå själv på morgonpromenaden eftersom att Camilla inte mådde bra, så nu har jag nyss ätit frukost och sitter här, ska strax avsluta och sätta mig i mitt rum och börja plugga..

Hare!

Vattengympa

Gårdagen spenderades först hemma, satt och transkriberade klart den sista intervjuen. Efter det så gick vi ner till stan för att käka lunch på Kina.. Vi var 8 stycken som käkade lunch, det var jag, Camilla, Lisa, Pinar, Parra, Nawe, Linus och Sylvia. Det var riktigt gott och vi hade super trevligt :)
Sedan sprang jag upp på Lekia och träffade Lella, Freja och Sixten.. där köpte jag en present till Love som fyllde år i torsdags. Sedan gick vi på Costas och drack en kaffe och surrade..

Efter det så mötte jag upp Camilla och Lisa på Lagerhaus, sen tog vi bussen hem. Jag hann bara innanför dörren och byta om för att sedan springa iväg och möta Annette. Till Iksu för att gyma lite grann innan Just dance it passet.. Det var riktigt svårt men skoj :P
Efter det hände det inte så mycket, jag och Camilla lekte föräldrar till Lisa som skulle sova över här.. men hon skulle nämligen ut och festa med några andra ur klassen. så vi följde henne dit och satt där och pratade en stund, sedan hem såg ett avsnitt sex and the city och sen hoppade jag i sängen..

Dagen.. Klev upp 7.30 imorse, var smått förvirrad men vaknade så småningom till. åt frukost sedan sprang jag upp för att träffa Annette. Vi skulle gå på gymet, var där ungefär en timme sen ner och byta om till badkläder och hoppade i poolen för att vara med på vattengympa.. haha ja jag vet :P
kände mig lite malplacerad faktiskt, men hade som sagt lovat Annette och det var faktiskt ganska roligt :P haha Förutom att tränaren påminde om Amy Diamond och kändes lite too much.. (p.s. det är inte hon på bilden :P)

Sedan när vi hade tränat klart så var det bara hem och käka lunch och sätta igång med plugget, pluggade fram till klockan 4 sen såg jag ett avsnitt how i met your mother medans Camilla duschade och sedan gick vi upp till centrum för att köpa kebab.. världen äckligaste kebab men men... Umeåbor och deras förbannade tomatsås.. snusk snusk...

Nej nu ska jag sluta skriva, senare blir det sex and the city 2 och popcorn :)

Trött och sliten

Känns som sju svåra år, eller hur man nu brukar säga.. eller att man känner sig som sju svåra år? ähh.. jag vet inte men helt hundra är jag då inte :P
Frågan är om jag håller på att bli sjuk eller om jag är på väg in i en depression, nä man ska inte skämta om sånt, men just nu är det inte riktigt hej och hå, tjoflöjt osv.

Klev upp halv 9 och gick ut och gick vår morgon promenad, sedan åt vi världens godaste frukost, äggmacka, te och risgrynsgröt.. mumma! så vi behövde direkt ingen lunch..sedan har vi suttit och pluggat har väl gått sådär, har skrivit en halv sida :s Har ingen lust till det här, C-uppsats suger! helt värdelöst, har hellre fyra tentor än en c-uppsats...

Har fått schemat fram till jul iaf, känns så där.. har nämligen ett seminarium den 20 december, alltså måndag, hade vi inte haft det så hade jag kunnat åka hem redan den 17 december men icke. sedan har vi grupphemtentamen över jul, känns oxå lite si och så med det, förhoppningsvis så kan jag stanna hemma i Sollefteå fram till den 9 Januari, efter det så har jag bara ungefär fem månader kvar på min utbildning sedan är jag klar socionom! :)

Ikväll har jag varit på Iksu på föreläsning och ryggen och ryggproblem, intressant men dålig föreläsare. Skulle vara häftigt att göra en screening, för att se vilka muskler man bör jobba med osv.

Nej nu ska jag nog ta lite glass, sedan ska jag nog lägga mig att läsa, är som sagt inte helt hundra..

Godnatt

Snöstorm!

Vaknade imorse, kände mig som ett litet barn på julafton, visste att det skulle komma snö så jag hoppade upp ur sängen och drog upp min rullgardin och världen var vit! vackert vit :)
Sedan la jag mig i sängen och tittade på snön ett bra tag, underbart!

Vi pluggade fram till 12 då vi käkade lunch sen tog vi en snöstorms promenad till Parra och Pinar, mysigt!
där fick jag plåga Parra, vaxade hennes ben, under armarna och nopprade ögonbrynen.. jag älskar att plåga folk, det är min hemska ovana :P kanske skulle ha blivit en fängelsevakt i Irak istället för socionom i Sverige, haha..

Efter det hem och sedan begav jag mig av till Iksu, värmde upp på cross trainern och sedan vart det ett pass total training, usch va jobbigt.. Kvällen har bestått av besök från Annette, Greys anatomy och en massa prat..

Förlåt Annette för att jag skrämde dig med vårt spöke!

och nu bör jag hoppa i säng så jag orkar läsa lite, känner att jag tävlar med mig själv om att läsa klart böcker så fort som möjligt.. tycker hela tiden att jag förlorar då jag tycker att man kunde ha läst fortare, men som sagt jag läser nästan bara på kvällen, så så mycket tid har jag inte..

Unique as a snowflake

Ajaj!

Var på gymet igår med Linus, gick som bra vi började med att cykla lite granna sedan så skulle vi gå igenom ryggen, alltså bara träna ryggen.. det gick ju bra, Linus gick hem och då sprang jag på bandet ett tag. 
Men jag tror Linus överskattade min förmåga, han gav mig hela tiden tyngre vikter än vad jag klarade av :P
Och idag har jag så jäkla ont i min vänster arm, ja nu undrar ni säkert hur man kan få ont i armen om man har tränat ryggen :P jo men heter man Hanna och har typ inga muskler i armarna, så då kan man få ont i armarna.
och vänster arm är svagast och därför mest utsatt..
jag har visserligen träningsvärk i ryggen oxå så jag har ju lyckats lite iaf :)

Imorse hade vi möte med vår handledare, det gick jätte bra, hon tyckte att vi var på rätt spår och att nu var det bara att skriva på som gällde, ska ju komma upp i 35 sidor ungefär, har bara skrivit 6 sidor än så länge, 29 sidor kvar med andra ord. Men det kommer att gå bra. måste bara läsa på lite till, hitta relevanta artiklar men annars är det bara att skriva på nu som gäller.. skönt att veta vad man ska göra, fick även hjälp med upplägget.. Vi har faktiskt fått en riktigt bra handledare..

Kvällen har spenderats som vanligt på IKSU, det är tisdag och Bodypump/cykel! :) helt underbart att gå därifrån helt slut, knappt så man orkar hem..tur att benen håller :P
Imorgon har jag lovat att följa med Annette på Total training, huvva så jobbigt!
Sett Desperate, cougar town och the middle! haha dom två sista är ju hur underbarar som helst! sitter alltid här och skrattar för mig själv!

Gary Jules - Mad World
Paramore - Feeling Sorry

Nej nej Godnatt!


Helgen!

Har varit suverän :)
Fredags efter jobbet så for jag hem, sprang ner till Louise, där satt Louise, Helene, Jeanette och Sofie.
Vi satt och pratade och drack lite vin, sedan gick vi upp till Stefan och satt där.. var riktigt trevligt, lyssnade på skäms låtar och bara pratade..
kom hem typ 7 på morgonen, sen ställde jag klockan på 11 men vaknade 10.. så tre timmars sömn, då var man inte helt kry.. Sara ringde runt 12 tiden så då for vi upp på Shell, satte ute i kylan och drack kaffe och åt en muffins :) varför vi satt ute berodde inte på att det var så ljuvligt väder utan på att det inte fanns någon plats inomhus, otroligt mycket folk..
Sedan for jag hem, såg lite på tv och sedan var det bara att sätta igång och göra sig klar inför kvällen..
Sara kom vid halv och gjorde mitt hår, efter mycket om och men så vart det lika bra som helgen innan, men det tog ett tag :P hihi kom fram hos Madde i Resele runt 6 tiden, där käkade vi tacos och pratade och hade allmänt trevligt :)
Sedan in till stan, till Appelbergs. Var riktigt trevligt, mycket folk var det och roligt folk :) några pinsamheter men annars så, var det ganska städat :P haha
Igår låg jag bara hemma och såg på film, såg Terror på Elm street, sen gick jag och åt mat hos farmor, sedan hem ut med hunden och åter lägga sig i soffan igen, såg på någon film på canal +, tanken var väl att jag skulle till Louise på kvällen men jag orkade verkligen inte, skulle packa osv.
Allt som allt en trevlig helg :)

Imorse gick bussen 8.45 så har suttit på bussen fram till 12.15
då Camilla och Annette mötte mig på sjukhuset, sedan gick vi hem, köpte lunch på ICA och nu sitter jag här..
ska snart iväg och träna med Linus, ska nämligen gå på gym :) får se ifall jag blir less och går på afro istället :P

bye bye

Jobb :)

Kom till Sollefteå i förrgår 18.40, så himla skönt att vara hemma :)
Senare på kvällen så for jag till Louise, där även Helene var, det var trevligt, vi satt och pratade och drack te.
Igår klev jag upp och gick ut med hunden, så skönt att få vara ute med hunden speciellt i skogen för då kan jag passa på å sjunga, högt :P
Sedan for jag iväg till Kramfors, där jag gjorde ytterligare en intervju med en tjej, var nog där i två timmar då jag kom på att jag nog borde köra hemåt då jag skulle börja jobba klockan 4.
JObbade till 22.00, kul att få jobba igen, umgås med tjejerna, ska även jobba ikväll 16 - 22
alltid bra att få in lite pengar, blir inte så mycket med bättre än ingenting alls..
Efter jobbet for jag hem och läste lite grann..
Imorse hade jag ställt klockan för jag tänkte nämligen ut i skogen igen med Nora tänkte nämligen passa på och springa lite.. men då hade tydligen pappa tagit ledigt och hunnit gått ut med hunden redan.. suck!

Nej nu ska jag ta och transkribera lite intervju sedan ska jag åka och ta en kaffe med Per :)
sedan bolaget med Louise och efter det blir det till att jobba igen.. Klockan 22 blir det ner till Louise och dricka lite vin och umgås med lite folk..

Nej nej! Tjingeling!

Lite bilder från Halloween nr1




Bodypump/spinning

Dagen har varit lång känns det som, klev upp klockan halv 9 som vanligt, gick iväg på en morgon promenad. Gick förbi coop på vägen hem och köpte lite frallor och hör och häpna dem hade zeunerts julmust!
så jag var ju tvungen att köpa en, delade den nu ikväll med Annette :)
Sedan har vi suttit och pluggat, har faktiskt fått ihop nästan sex sidor, detta är bortsett från alla brev, intervjufrågor och intervjumaterial.. så det börjar arta sig men är långt ifrån klart! :s
Känner mig inte alls motiverad till denna skit uppsats! usch och fy och blä!
 
Efter elva så for vi iväg till Willys och storhandlade så nu har vi mat i några månader framöver :P
Klockan ett så började vi tvätta, hade extremt mycket tvätt, vilket är ganska roligt då vi lever i våra mjukisbyxor :P eftersom att vi knappt rör oss utanför lägenheten :P
haha ganska roligt att vi skriver om tvångsvård, frihetsberövande vård, det är ungefär det som c-uppsatsen gör med oss, eller är mot oss frihetsberövande :P

Klockan 17.15 så var tisdags passet här! äntligen! helt underbart pass, man är verkligen helt slut efteråt och man får som allt i ett.. 45 min styrka och sen 45 min kondition! Perfa!
gick sedan till gymet och stretchade, tänkte försöka bli lite vigare, om det nu går.. Sträckte lårmuskeln när jag stretchade så vi får se ifall den är bättre imorgon har nämligen ställt klockan på 06.30 imorgon..
ska iväg till gymet och träna lite eftersom att jag inte kommer att träna på fyra dagar sen..
Efter gymet är det bara att sätta igång med c-uppsatsen och sen till lunch så ska vi åka ner på KIna och äta buffé! :)

Efter lunch blir det barnvakt åt lill Freja, sedan ska jag invänta bussen till Solla hos syster, bussen går 15.10 är då framme 18.40 så jag hinner se Greys hemma :)

Kvällen har spenderats hos Annette där vi delade på min nyinköpta zeunerts julmust och lite tigerkaka som Annette bakat, såg på desperate, cougar town och halva the middle.. (hihi pojken är såå bra) weird (weird)!

Nej nu måste jag nog gå och sova om jag ska orka kliva upp sååå tidigt!
Godnatt!

Halloween nummer ett

Lördagen blev riktigt lyckad må jag då säga, vi hade himla roligt här hemma på förfesten fast att vi bara var fyra stycken.. men det är väl som man brukar säga kvalité och inte kvantitet som räknas :)
Hängde upp spindelnät och sopsäckar :P Annette hade någon idé med sopsäckar och det vart faktiskt bra, men lät väldigt konstigt.. hade även en jätte fin pumpa som fick heta Butternut, ja sorten på pumpan hette så och då tyckte jag att det även var ett passande namn på en katt men vi har ingen katt så då fick pumpan heta det istället..
Annette var utklädd till en trasdocka, Camilla till en 1700-tals pirat/dam, Therese var ett träd och jag var 50-tal :)
Gick på Corona tidigt för att komma in gratis, alla som var utklädda och kom innan klockan 12 fick gå in gratis.. vi stod och köade i ungefär en timme men kom till slut in ca två minuter i tolv, så det vart gratis :)
Yeaaj... nä helt enkelt en trevlig kväll :) förutom att Therese inte följde med hela kvällen, hon vart lite dålig i kön så hon for hem..tråkigt.

Idag har jag pluggat, eller ja det har inte gått sådär super bra men men måste ta tag i det där nu, ska nämligen jobba på torsdag i Sollefteå så jag måste jobba på nu så att jag kan åka hem utan skuldkänslor..
Har även varit på ett stepmuskel pass sedan hoppade jag på bussen och åkte och hälsade på syster med familj, alltid lika trevligt :)
Nu har jag nyss kommit hem och ska lägga mig och läsa lite granna, fast det är en ganska läskig bok så det vette fasiken ifall jag kommer att kunna sova sen :P

Till helgen blir det Halloween nummer två ser redan fram emot det :)


Nora på kräftskiva :)





It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair


RSS 2.0