Vart tog energin vägen?

Ja nu pratar vi alltså om min pluggenergi.. Dagen började med att Parra dök upp med sin matta som jag ska posta imorgon åt henne.. sedan vandrade jag iväg till skolan!
varmt och skönt men jag tror att jag valde lite väl somriga kläder :P så väl i skolan så lånade jag en bok, satt i solen en stund sedan gick jag hem igen.. fråga mig inte varför :P
Tänkte kanske att jag skulle plugga bättre hemma, vilket jag absolut inte gjorde..
Satt mig på balkongen och solade lite grann, gick sedan in åt lunch såg ett avsnitt True blood..
Skrev ca fyra meningar allt som allt :P

runt halv 3 gick jag tillbaka till skolan, lånade ytterligare en bok, hämtade ut mitt arbete om självkännedom (fick väldigt trevlig feed-back). Efter det mötte jag upp Annette och vi gick ner på stan, lämnad in en klänning jag köpte helgen som va, köpte lite vitaminer och en guldig kuvertväska. Sedan gick vi på konsum, köpte en sallad och satte oss i parken och njöt av solen :)

Hann bara hem från stan så var det bara att svida om till träningskläder, iväg på ett spinning pass och efter det så solade jag lite grann, känner att jag måste få lite färg om jag ska kunna ha klänning på examen :P

Imorgon är det arbetsseminarium, helt onödigt om du frågar mig, men men... Efter det så måste jag plugga, springa hem och städa innan Louise kommer hit! :) så trevligt med Sollefteå besök!

Fick även en förfrågan idag från mina blivande arbetskollegor om jag vill vara med i korpen, alltså spela fotboll, vilket jag absolut ville :) så kul! var förvisso väldigt länge sedan jag spelade fotboll men det kommer att bli jätteroligt! :)


Underbart!

Gick till skolan idag med målet att vara väldigt effektiv :P
haha kan inte påstå att det vart en effektiv dag, gjorde iaf klart en del till arbete, så nu har vi ca 20 sidor! Jag ska skriva lite mer en 1 sida till om implementering, Linus ska skriva någon sida till och Susanne likaså. Sedan på tisdag så skall vi träffas och sätta oss med del 6 på arbete vilket kommer att bli ca 3 sidor så då har vi ungefär 26 sidor, alldeles lagomt!

Har dock hunnit med att kolla runt på Ikeas hemsida, tittat på soffor, har hittat en jag vill ha och en byrå jag vill ha! :P

Tisdag kväll så åker jag hem till Solla :) Onsdag klockan 17.00 så ska jag kika på en lägenhet, hoppas hoppas att jag tycker om den! tror att jag kanske har lite för höga förväntningar på den.
Ringde och sa till mamma att hon måste följa med och titta på den, så jag har någon som är objektiv..
annars kommer jag att vilja ha den bara för att jag är så glad över att jag ska få ha en alldeles egen lägenhet :P haha

Nu innan middagen så var jag och Annette ute på en springtur, jag tror att det är ca 5,5 km och Annette tror att den är på 7 km.. så någonstans däremellan då :P
Efter det så vart det middag (sallad, hör och häpna!) Och nu har jag badat badkar och smetat på ansiktsmask..
Riktigt härligt var det!

Nej nu kom Annette så nu ska jag vara social, hon har varit och köpt glass :D (Underbart!)

PLUGGA!!

Ja tillbaka till verkligheten! nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet!
Fick skjuts hem av syster strax efter ett idag, och har sedan dessa pluggat lite grann, varit och handlat, ätit lite middag nu vid tre tiden eftersom jag ska träna klockan 5..
Har även försökt få tag i killen som bor i lägenheten som jag ska kika på, men han svara inte så jag har skickat ett sms, nu är det bara att sitta och vänta på att han hör av sig angående när jag kan komma och titta!

imorgon och torsdag så blir det hårdplugg! så att jag kan vara ledig då Louise kommer och hälsar på, på fredag :) ska försöka bli klar med verksamheten, min del iaf sedan ska jag påbörja mitt individuella arbete så att det blir klart någon gång...
imorgon åker Camilla hem så då blir jag ensam kvar här tills fredag, men det ska nog gå bra, går nog bättre och plugga då.. sedan blir det en del springande, då jag måste komma i form inför blodomloppet!

Adele - Rolling in the deep
Adele - Turning tables

Nej nu blir det mer plugg innan träningen!

Påsken

Påsken har varit helt perfekt! :)
Har myst hela helgen, eller ja från i torsdagskväll tills nu iaf.  Helgen har bestått av prat, film (Scream :P), grillat, vin, pärlplattor, målarböcker, kaffe och underbart sällskap!
Grillad majs = sommar! MUMS!
Har sett Scream 1 och 2 nu, ikväll blir det 3.an för på fredag så ska förmodligen jag och Louise gå och se 4:an på bio! :D hihi!

Blir nog kvar här hos syster tills på tisdag, känns som onödigt å åka hem på måndag då jag ändå ska hit till trakterna på tisdag morgon. Dom får helt enkelt stå ut med mig en extra natt :P
Nu är resten av "familjen" på kalas så jag stannade kvar för att få lite plugg gjort, går väl kanske inte sådär superbra! men men sakta men säkert!

innan lunch så tog vi kaffe, saft och kakor och gick ner å satte oss vid älven, underbart :)

råkade köpa skor igår :P var faktiskt tvungen då jag fick skavsår av Gabriellas skor :P

Tomorrow´s just a song away!

Nej nu måste jag återgå till plugget! PUSS

ingen rubrik

Bara en massa massa plugg!!
Jag ser ljuset i tunneln men det är sååå förbannat tråkigt!!
Känns faktiskt inte som det är så himla mycket kvar, men mycket är ju tack vare att vi fick tillökning till gruppen :) så vi är en mer än de andra grupperna.. detta betyder, mindre att skriva för min del!
Vi kommer att behöva redovisa vår verksamhet inte bara för vår klass utan även för termin 4, suck!

Idag har jag suttit på skolan mellan 9 och 16, sedan hem, åt lite gröt och iväg på träning! Totalt training och är helt slut i armarna nu. de skakar hela tiden iaf vänster armen :P
jag och Annette fick för oss att vi skulle till Carlshem och sola efter träningen men det visade sig att solariet inte fanns kvar där längre, så ingen solning :P men en extra promenad vart det..

Tisdag klockan 09.30 spännande! :P

------------------------------------------------------------

Tänker på dig Henke!

Gääsp!

Ja usch vilken dag! Har haft föreläsning mellan 9 och 16 (trodde vi) men det var 15 fast vi gick hem redan klockan två eftersom att det var så fruktansvärt tråkigt och faktiskt lite meningslöst! (med andra ord så skolkade vi :P)
nej huvva så tråkigt!
ajja vi kom hem och tog direkt en springtur vid nydalasjön, jobbigt men helt underbart!
Efter det så lagade Camilla tjock pannkaka som vi smaskade på :)

Sedan satte vi oss i soffan och insåg att vi nog ville ut, för det var så ljust och fint ute, så ut igen på en promenad, men satan vad det blåste! brrr... kallt!
Nu sitter vi återigen i soffan och ska se på Total blackout! (helt hysteriskt roligt!)
Efter det händer inte mycket, det blir bigbrother sen sova!

Upp tidigt imorgon igen... föreläsning hela dagen, sedan består kvällen av kalas på kvarnvägen :) Mosters favorit fyller 5 år imorgon! :)



Nej nu har jag verkligen inget annat vettigt att skriva!
Hejhej!

Tråkig :P

Oj vad jag känner att jag börjar bli dålig på att uppdatera bloggen :P
Det är helt enkelt så att jag inte gör något som är värt att skriva om! Nää det enda jag gör nuförtiden är att plugga, jag är rätt tråkigt med andra ord! Men nu ser jag ljuset i tunneln, efter dagens plugg så kommer jag bara att ha två arbeten kvar varav ett är ett grupparbete. Grupparbete med Linus och Susann, det kommer att gå suveränt jättebra :)
Sedan har jag en individuella uppgift kvar, ska skriva om DBT (Dialektisk beteendeterapi) för personer med diagnosen Borderline..

Idag ska jag plugga fram till klockan 1 och efter det så blir det ut och springa i det fina (men blåsiga) vädret, efter det har jag och Camilla bestämt att vi ska spendera resten av dagen i soffan :P se på en massa film, fast är det fint väder kanske vi sitter ute på balkongen en sväng :)

Igår klockan 7 så gick vi inte till stan, träffade Parra på kyrkfiket vid bion, satt där och drack en latte :) Efter fiket så blev det bio för hela slanten (det menar jag oxå, nu är jag pank :s). vi såg Water for elephants, riktigt vacker film fast inte alls i samma liga som Dagboken :P

Nej nu måste jag plugga! så jag blir klar innan ett :P

Duktig?

Jag tycker jag har varit duktig idag fast hmm.. det beror på hur man ser det :P
Skolarbetet har väl kanske inte gått sådär jättebra, men jag har ringt runt till 5 fastighets tjosanhejsan grejs och hört mig för om lägenheter, tror jag har hittat en perfekt och har praktiskt taget blivit lovad den, de ska inte lägga ut den på hemsidan förrän jag har bestämt mig fattade jag det som.

Det är en 1.a med sovalkov, riktigt kök, stor balkong (möblerbar uttryckte hon sig om balkongen) 45 kvm, så det känns ju suveränt! det bästa är ju sovalkoven just för att då får man en känsla av att det är en 2.a  :)
lite dyra månadshyra tycker jag dock eftersom att det är Sollefteå vi pratar om :P
men men... det blir nog bra, ska förhoppningsvis ner och titta på den i början av maj..

så vad har jag gjort mer idag?
har bokat bord på Invito för min examensmiddag, pluggat, mest suttit i telefon :P
nu till kvällen så har jag varit på BP/spinning med Annette och efter det så var det desperate och BB.

Nej nu måste jag ta och sova så att jag orkar kliva upp imorgon och gå till skolan och vara effektiv! uppe med tuppen helt enkelt eller nä inte så tidigt, klockan 8 tänkte jag kliva upp..
Godnatt!

Grattis till mig!

Dagen började som vilken dag som helst.. vi har tvättat och städat hela morgonen, så nu är det fint här :)
Åt lunch ute i solen, passade på att sola lite grann :) fick faktiskt en gnutta färg, efter det så var det bara att gå in igen och sätta i gång med pluggandet..
Har skrivit en sida av fyra på mitt nya arbete om familjebehandling.. Det är så tråkigt att skriva arbeten!

Kvart i 4 så ringer telefonen, vem där? jo min nya chef!
för jag har nämligen fått jobb!! (vikariat) så skönt att ha allt planerat! börjar den 7 juni fram till den 29 februari..
nu ska jag börja leta lägenhet :)
så grattis till mig! :D


Hej hej!

Scream 4

Hallå! varför vill ingen gå på bio med mig och se Scream 4? jag förstår inte alls.. :P
Scream filmerna gav mig men för livet när de kom och därför så är jag så illa tvungen att se den här oxå! Jag vet den är säkert helt värdelös, men jag är helt säker på att jag kommer att vara super rädd hela tiden och det är väl lite det jag är ute efter! :P
Så kom igen nu, vem ställer upp? :)

vaknade klockan 8 imorse igen..  låg vaken fram till tio, frukost och efter en stund så vandrade vi upp till skolan, pluggade mellan 12 och 15.30 :)
Efter det så gick vi hem och sedan vart det en springtur vid nydalasjön, underbart. gick bättre idag, fortare om inte annat..

Nu väntar jag på att Camilla ska duscha klart så att hon kan färga mitt hår :)
Tjingeling!

Spänningen är olidlig!

Nu är det bara att vänta och se hur det går med jobbet!, jag är mycket väl medveten om att det kan bli hursomhelst.. Men jag vet att jag får reda på svaret säkerligen veckan som kommer..
Det är mycket som måste tänkas om, om jag får jobbet.. det blir inte till att börja plugga i augusti i Göteborg iaf, inte heller i januari.. vi får helt enkelt se vad som händer och sedan efter planeras det :)

Nu har jag tre arbeten och ett PM att tänka på som skall vara klart innan examen, så det är bara att kämpa på, in i det sista så att säga..
idag vaknade jag halv 8, låg och läste fram tills att Camilla vaknade halv 10 och efter det så bar det av mot biblioteket satt där i nån timme.. efter det så vart det stan, där vi kollade runt lite grann..
Kvällen har bestått av tacos, promenad, besök av Annette och filmtittande..

Imorgon blir det biblioteket igen och en springtur.. nu när vårvädret har kommit fram så är det helt underbart med en härlig springtur vid Nydalasjön.. Håller på att träna inför blodomloppet :)

Nej nu ska jag se klart filmen sedan hoppa i sängen!
Godnatt!

Måndag

Har inte så mycket vettigt att skriva..
Har pluggat hela dagen, blev nyss klar med mitt arbete! Äntligen!
Har hunnit med en promenad i det "otroligt" vackra vädret! man börjar ju fundera ifall det ska bli höst istället för vår :P

Ska snart gå och träna, ska gå på cykel 55, passar på att träna tidigt så att man har hela kvällen sen :)
Annars händer inte så mycket, Lisa kommer snart och ska bo här den här veckan..
fast som sagt jag åker ju hem till Solla imorgon..
Ska få bo hos Louise då jag är oönskad hemma :P eller ivägen kanske är ett bättre ordval, sen blir det återigen bussen tillbaka till Umeå på onsdag kväll..
funderar ifall jag kanske ska bo hos syster onsdag till torsdag, för jag skall plugga med Linus och han bor precis bredvid syrran och sedan ska jag vara barnvakt klockan ett på torsdagen så det är nog smartast att sova där..

Ikväll ska vi gå till skolan och leta lite böcker samt skriva ut våra arbeten inför morgondagens seminarium, efter det så blir det BigBrother sen sova..


Helgen

Ja den här helgen har som bara flygit förbi, men har haft superkul :)
Fredagmorgon så vaknade jag och kände mig inte helt kry, men jag tog mig en springtur runt Ålidhem sedan gick det över.
På kvällen så var det förfest här hemma, hade supertrevligt dock så vart det bara jag, Annette och Emma som gick på krogen, men vi hade riktigt skoj :) Vi gick till Origo och jag vet inte ifall jag kan hålla med Annette om att det är the place to be så att säga.. :P

Lördag så sova jag ut, sedan for jag, Camilla och Helena ner på stan och hyrde film, sedan hem igen, beställde väldigt goda pizzor! :) Sedan bestod kvällen enbart av en massa film och repris på BB..
Vi hyrde tre superbra filmer, vi lyckades verkligen den här gången..
* Engelen (Tragisk, jättebra norsk/svensk film)
* The Experiment (Jättebra, baserad på ett verkligt experiment, hemskt!)
* The Reef (Haj film :P baserad på en verklig händelse och fruktansvärt obehaglig!) (Jag som valde den)

Jag kan rekommendera allihopa! Jättebra filmer!

Trodde faktiskt att det här var överstökat men verkar inte som det, känns faktiskt jobbigt.. Vi får helt enkelt se om det blir som förut igen..

Nej nu måste jag återgå till plugget, har fortfarande 1,5 sida kvar att skriva..
suck suck!

RSS 2.0