Tisdag!

Dagen har sett ut precis som vanligt, klev upp hade praktik mellan 08.00-16.00 sedan jobbade jag i ytterligare två timmar.. åkte hem och bytte om,sedan åkte jag iväg och tränade..
efter det for jag ner till Louise, hämtade mitt smink som blev kvar där efter helgen, planerade ytterligare inför BodaBorg resan.. vem som åker med vem osv.
nu har jag ätit mat och ska duscha.. sen får vi se vad som händer resten av kvällen..

Imorgon har jag praktik 08.00 - 15.00 sen vet jag inte vad som händer..

Nää blir bara sååå irriterad! Äsch!!

Ny lägenhet!

Jajemän idag har jag tackat ja till en lägenhet, en 3.a på Ålidhem! åhh vill flytta in snart, men det är länge kvar.. blir så sugen på att se den själv (Jonas och Gabriella har tittat på den åt oss). vill börja inreda och åka och hämta våra grejer i Skellefteå och helt enkelt flytta in! :)
får flytta in 1.a Juli fast jag kommer bara att flytta in våra grejer då.. jag och Camilla flyttar inte in förrän i Augusti.

Annars har dagen flytit på som vanligt, ut med hunden sen åka och träna.. Lunchade med Sofie, sen dök Louise och Malin upp och satte sig med oss, märks vad som är bästa stället just nu, Cafe petter :)
efter ett tag så dök även Johanna upp..
Diskuterade helgen,, trevligt tills det vart katastrof, helt enkelt.. men men tycker inte jag gjorde något fel..
sen pratade vi även om helgen som kommer då vi ska åka till Bodaborg.. vilka som ska köra osv.

Kvällen har bestått av telefonsamtal, pratat med Sara ett bra tag och planerat lite inför stugan, sen har jag pratat med syster..har även varit på Lidl och köpt lite grejer till stuga, sånt som man kan lämna kvar, som håller sig ett bra tag t.ex. kryddor..

Imorgon har jag praktik 8-16, sen tror jag att jag far och tränar imorgon kväll oxå, hinner inte träna på onsdag och på torsdag stänger dom och har stängt en vecka..så det gäller att passa på att träna när det ges tillfälle :)

nej nu måste jag sova! Godnatt! :)

Torsdag :P

Har nu fått jobba och tjäna pengar tre dagar i rad :P känns bra!
gårdagen var en riktigt bra dag, jag och Louise var ute med hunden, sen åkte jag och tränade, hemma och duscha sen mötte jag upp Louise igen för en lunch.. mummma vitlökssnusk!
jag säger alltid att jag vill ha vitlökssnusk, undra ifall tanten tror att jag menar att det verkligen är snuskigt :P haha
Sen strosa vi runt på stan en sväng, hittade ingenting eftersom vi bor i Sollefteå där det bara finns en affär värd besök..
Gick till sist på bolaget, där vi handlade lite smått och gott inför helgen.. de hade fått in tre nya smaker Bacardi så självklart måste man testa :) vi vart även uppraggade av två killar på bolaget, var faktiskt riktigt hysteriskt patetiskt :P haha

Åkte därefter och jobbade i två timmar..sen hem äta och vidare till Louise för att umgås, hade riktigt trevligt! färgade håret, dock ingen som ser att jag gjort det,, men men...Rött som rött :P
nä men det var en riktigt trevlig kväll/natt.. kom hem 3 i natt och skulle upp klockan 7 och åka å jobba.. men det har gått bra...Man är kanske inte så gammal som man känner sig :P

Nej ska snart slå Per en pling... tänkte vi skulle åka upp på Shell och ta en kaffe :)

Helgen som varit!

Lördag klockan halv 1 ungefär så satte jag på mig solbrillorna och körde mot Timrå! Var så himla fint väder, sommarkänslor! satt och sjöng hela vägen fram, massa gammal musik.. underbart, synd att det inte är så super bra ljud i bilen bara men men...
Stannade på macken där Sara jobbar så att jag kunde följa med henne hem, har ju inte hälsat på sen dom flyttade. Sen satt vi i köket och surrade en massa, åkte och handlade.. lagade supergod mat! tänk att potatis kan vara såå gott ibland :P haha sen pratade vi en massa mer och sen kom Rickard hem så då for vi till Lina och hälsade på...
Är inte ofta man träffar henne, vilket är synd.. saknar bus och fis Lina! ;)
satt där och drack lite vin och surrade... sen vart vi trött, gammal som vi är..

Söndagen var det och en massa surr och en tur in till Birsta där vi åt glass i solskenet! Underbart!
Har varit en helt super helg, Synd bara att min Sara bor så himla långt bort! fast det är inte så långt bort egentligen men tillräckligt långt bort... tycker jag!
KOm hem runt 21 tiden, så då for jag och hämtade Louise, for på Konsum sen vidare till Sofie!
Där satt vi och pratade och käkade godis.. sen gick Louise hem.. Satt och kollade på a shot at love på MTV.. störda människor... sen åkte jag hem och sov!

Igår var jag ute med hunden, sen for jag och tränade.. började praktiken klockan 16 och slutade 22.. sen hem och sova..
Imorse var jag ut med hunden, sen tänkte jag åka och träna.. Men Ringde Cisssi och vi bestämde att vi skulle åka till Näsåker och hälsa på på Deepforest tattos.. Malin följde oxå med..
spännande!
Ringde nyss på dörren men det var nån tant, säkert jehovas så jag öppnade inte dörren.. fast hon såg säkert när jag gick in och såg säkert att tvn var på genom dörrfönstret.. ähh..
Nu väntar jag på att Cissi ska sluta sin mattelektion så att vi kan åka och dricka kaffe och sola på Hullstatrappen.

Oj vilket långt inlägg det här vart! :P

Nu är det snart påsk och då blir det stugan, pimpeltävling och Bodaborg..vi är ungefär 12 stycken som ska åka till Bodaborg, det kommer bli super skoj! :)

Nejjj nu måste jag sluta! Hej hej!!

Fredag

Idag har jag varit ledig, så jag vaknade klockan 8, vilket är super normalt när man är ledig :P nä men jag har ju en hund att ta hand om, var ute och gick en timme sen for jag ner på niphälsan och tränade i ca två timmar.. sen hem och duschade sen har jag sett på en film på canal+, surveillance hette den.. sjuk film men ändå bra på något sjukt vis..

Oomph! - Augen Auf! se videon, massa snuskiga barn! :s

Jaha vad händer ikväll då? vart erbjuden och följa med Cissi och dom och käka men vet inte riktigt ifall jag vill det :P haha ibland straffar det sig när man öppnar käften..
Imorgon åker jag till Sara och hälsar på! :)

Jo förresten var på Lidl igår! men du vilket fiasko, kändes som affärerna utomlands... sen berättade en tjej att det var mask i köttet :s huvva...

Neeej nu ska jag ringa runt lite grann.. sen ut med hunden..
tjingeling!

Onsdag

Helgen var riktigt lugn och skön, var hemma alldeles själv eller inte helt själv, jag hade ju Nora oxå :)
Men mamma och pappa var i Umeå och hälsade på.. På fredag kväll så var Cissi här och hälsade på en stund, då vi diskuterade hur Otroligt gamla vi har blivit, alltid ett givande samtal :P
på lördag kväll så var jag och Cissi hemma hos Sofie och hälsade på, hjälpte även till att skruva ihop Sofies nyinköpta vardagsrumsbord, som var OTROLIGT svårt att få ihop :P
Sedan åkte Cissi hem, jag och Sofie satt och tittade på the wedding singer sen promenerade jag hem..
Söndag kväll så for jag och Louise till Björkå och hälsade på, drack lite kaffe och surrade åter igen om hur gamla vi är :P Tittade även på Ballar av stål! Super roligt!

Jag har höga förhoppningar inför påsken, förhoppningsvis blir det en tur till BodaBorg med massa trevligt folk! sedan blir det förhoppningsvis stugan med min Sara :) och kanske nån fler kommer på besök..

imorgon har jag praktik 8-16 sen tänkte jag att jag skulle träna lite grann, var å tränade idag men vart lite illamående så jag gav upp, har nog druckit alldeles för lite vatten och alldeles för mycket kaffe idag.. ingen bra kombination..

nej nu ska jag lägga mig och läsa, kanske lösa lite korsord! ni hör ju hur gammal jag blivit!
Godnatt! :P

Tågresa

ja nu sitter man här hemma och kollar på hur det går för mitt tåg, det är redan 1,5 timme försenat.. ska åka ifrån Långsele 00.02 men det blir väl efter ett nångång..är det två timmar försenat så ska man tydligen få kompensation, så ska det ändå vara försenat så kan det ju lika gärna vara två timmar försenat så att man får tillbaka lite pengar... vad är det med tåg egentligen? har aldrig varit med om att ett tåg är i tid, visserligen åker jag inte så ofta tåg..
imorgon någongång så är jag framme i Skövde, där min syster kommer och hämtar mig :) sen ska vi åka till Bottan (faster) och hälsa på, är längesedan jag träffade henne! :) ska bli trevligt...

igårkväll var jag ute i björkå och hälsade på Cissi, var riktigt trevligt, satt mest och surrade men såg även på dating in the dark... där snackar vi förnedringstv! hemskt!

tills på måndag måste jag ha skrivit ett personligt brev till vemyra så att jag kanske får jobba där i sommar, sen måste jag skriva lite intervjufrågor till en intervju jag ska ha...¨måste även läsa boken jag fick låna av Marcus...

sitter och ser på ett program på 5:an sex rehab with Dr Drew.. handlar om folk som har sex missbruk, riktigt intressant...

Känns som jag glömt något... hmmm...

RSS 2.0