Stockholm och sjuk!

Igår morse vaknade jag och mådde piss! hade lite feber så jag fick en alvedon av Camilla sen gick vi till skolan eftersom vi hade redovisning eller ja opponering i 4 timmar!
kände mig bara sämre och sämre under tiden, till slut satt jag bara och skakade!
kom hem runt 16.15 då gick jag och la mig, hade sån fruktansvär frossa! tänkte att vilar jag lite så orkar jag med flygturen klockan 19.30, Stellan skulle hämta oss 18:20.
tog tempen igen och då hade jag 39,1. knaprade lite alvedon för att klara flygturen och det gick bra, mådde ganska bra faktiskt.. men så fort jag satt mig i bilen så vart jag sämre, Tommie släppte av oss hemma hos han och vi såg en film, hade 39,6 i feber då..
idag skulle jag ha följt med till Gävle för att träffa Camillas systers familj, nyss fått en bäbis så Camilla så skulle träffa sitt ny tillskott till familjen! skulle även få träffa Camillas gamla häst, men så vart det inte! ligger hemma hos Tommie och är sjuk! nu har jag iaf orkat duscha och överhuvudtaget sitta här, har tagit en alvedon så vi får se vad som händer när den avtar! jag hatar att behöva äta alvedon! hatar piller!
imorgon är det tänkt att vi ska shoppa och gå ut på kvällen! vi får väl se hur det blir med det :( hoppas hoppas jag blir frisk! och på söndag är det horse show anledningen varför vi är här :P
och det får jag inte missa!
nu ska jag sova en stund innan Camilla och Tommie kommer hem, så jag kan vara lite social!

bye bye! 

Skor! :P

Ni som känner mig vet att jag Älskar skor! :) och vad har Hanna gjort nu?
jo jag köpte nämligen två par stövlar på Scorett idag! sååå snygga!
Det var meningen att jag skulle köpa ett par men kunde inte bestämma mig så jag tog bägge :P
Det får helt enkelt bli min julklapp till mig själv :D
Och jag behövde verkligen ett par krogen stövlar!

Annars har vi tillbringat dagen i skolan och jobbat på vår opponering och vårt arbete, gick väl sådär hyfsat bra, efter det for vi in till stan och gick till Skebo och sa upp våra rum, lite sorgligt må jag då säga :S
efter det så shoppade vi lite grann, köpte lite julklappar och ett par jeans leggings till mig själv, sen vart det ju även skorna. efter stan gick vi på Stigs och fikade, satt och pratade om utomlandsresor vi ska åka på, kom överens om att åka till Pinars lägenhet i Alanya, just för att hennes familj har en lägenhet där..
kom även på att vi ska åka på kryssning nu under praktik tiden..

klockan 9 såg vi Greys sen så kom Sandra hit med sin lilla Walter, skulle klippa hans klor och det kan jag inte påstå var speciellt lätt, vi höll på fram till halv 12 men det gick till slut iaf! jobbigt!
Ni ska se Sandras armar just nu...ojoj

Nu har vi stått och pratat en massa i korridoren och nu är det dags för mig att sova, för imorgon åker jag och Camilla till stockholm :) fast först har vi redovisning/opponering!

Godnatt och sovgott!

Plugg, plugg o häst

klev upp 8 imorse for till skolan klockan 9 och satt där till cirkus halv 2 och pluggade juridik, kul kul :S eller inte..
efter det åkte vi och handlade och sen direkt hem och lagade mat till resten av veckan, pasta ostsås och bacon :) mumma! Sedan var det bara och byta om och åka till ridskolan!
vi hade dressyr och det gick väl ganska bra, Viljenko som jag fick har väldigt studsig trav så det var svårt att sitta ned på han, man fick verkligen jobba..
Sen hem och duscha, se desperate och efter det har vi bara surrat och diskuterat om hur mycket det är som ska göras inför kommande seminarie!

Imorgon blir det plugg, plugg, jobba på grupp 5s övningsutredning, ska göra en opposition på den sen måste vi börja rätta vår egen utredning. finns några fel att rätta till..
och finns det tid över så är det bara att börja jobba på seminariet, det är tre stoora uppgifter som ska göras!
så nu är det bara att sätta igång!
ska redan nu sätta igång och läsa lite inför imorgon men måste sova snart så jag får skynda på!
Imorgon ska vi även på Cubus och kolla för dom har rea och vi har fått pengar :)

Nej nu måste jag läsa!!

godnatt!


Praktik!

Drömde återigen mardröm inatt, vart misshandlad.. riktigt obehagligt!
vaknade klockan 08.50 och ringde då direkt till chefen och frågade om min praktik, och jag fick praktisera där! precis som jag ville, ska bli super bra det här, det har jag bestämt mig för!
så dagen började bra, fortsatte tyvärr inte i samma stil, gick till skolan med Camilla för att plugga, usch! va tråkigt det är med juridik! aja satt där tills halv 1 ungefär sen hem och åt lunch, sen skulle vi egentligen ha fortsatt att plugga men vi kom av oss och satt och pratade och såg på tv i soffan istället :P

får göra ett nytt försök ikväll innan Ullared och CSI!

Nej nu ska jag iväg to the gym och träna med Linus som nu ska bli min personliga tränare :P haha
efter det blir det ett pass spinning sen hem och duscha, äta och försöka plugga och se på tv!
upptäckte nämligen att gym är ganska bra ändå :P jävlar va träningsvärk jag har i rygg och mage.. :)

bye bye


Söndag

Snacka om att man är fantasilös ibland, man ser alla andra komma på iaf lite bättre rubriker än jag men det är tomt på ideér så det blir dagarna som finns :P hoppas det duger..
Idag klev jag upp klockan 11 och gick ut på promenad med Camilla, vid 12 tiden så vandrade vi till skolan och började plugga, är riktigt jobbigt och fattar ofta ingenting alls men försöker ju iaf..
satt på skolan fram till tre då gav vi upp..
Efter det har vi inte gjort så mycket, lagat mat och tittat på tv och lite film, sen vart det ett avsnitt Dexter med Martin och nu blir det sängen..
har även vandrat omkring här i korridoren uppe och nere och frågat folk vad dem vill ha på julbordet som vi håller på att anordna, blir middag här på 6:an och sen blir det fest på 12:an med badtunna och bastu för dem som vill! ska nog bli trevligt..

Nej nu ska jag sova för imorgonbitti så ska jag ringa chefen på praktikplatsen för att se ifall jag får platsen! så håll tummarna för mig imorgon! nervöst! vill verkligen ha den här praktikplatsen..

godnatt!

Lördag

Ja idag var det lördag och den började inte bra för jag drömde en massa mardrömmar! om alligatorer, lodjur, knäppa tanter och att jag var pank :P låter kanske inte så läskigt men det var riktigt läskigt, var längesedan jag haft en mardröm som jag verkligen vaknat i panik av! skulle vara spännande att veta vad den egentligen handlar om.. fast lodjuret tror jag kommer ifrån criminal minds :P

Dagen fortsatte med att jag följde med Anabel till gymet, Ja hör och häpna! Jag, Hanna var i ett gym och tränade. Jag hatar egentligen gym men det gick faktiskt förvånadsvärt bra :P Har bett Linus att vara min personliga tränare i gymet så ska väl bli något sånt framöver oxå... fick en rejäl genomkörare i ryggen iaf, det behövs har typ inga muskler där..

Efter det försökte jag och Camilla att plugga gick inte så där super bra, blev istället Gilbert Grape på fyran som lockade, sedan mat och sen gick vi till Linus och såg på Robinson och snackade lite! längesen man såg grabben ju :P och maxen oxå ;D sen såg vi lite Paradise Hotel! PINSAMT!
efter det gick vi hem och pratade med alla som var här för att fira Pinar och sen har jag suttit och pratat lite med Martin!
och nu ska jag sova!  och hoppas att jag får drömma snälla drömmar inatt!

goodnight!

Elisabets dag!

Alltså min dag och Frejas dag, min farmors och min fasters dag! :) Elisabetor hela bunten!
Vi hade en otroligt bra föreläsning idag om kris och trauma, super bra!
Kvällen har spenderats i träningens tecken, var första på skivstång sedan tog man sig an ett pass step up! super kul men är vekligen super slut nu som ni kanske märker
efter detta vart dett criminal minds och nu ska jag sova! skönt!

Ja Sara det var den låten, lyssna en gång till, just refrängen svänger ;P

Godnatt!

Skellefteå-Umeå-Sollefteå-Sundsvall-Umeå-Skellefteå

nu är man hemma i Skellefteå igen! hade det riktigt bra hemma, tyvärr så vart jag sjuk redan första dagen hemma i Sollefteå men det är som vanligt!
Har varit en helt underbar vecka, fått mysa med vännerna och prata strunt! perfekt!
Och att Sara kom hem är ju verkligen grädden på moset :)

Måndagen anlände till Solla runt sju tiden, hade förbannat ont i ryggen fick även bagageluckan i pannan så jag fick ett rejält blåmärke, sen kom Sara hem till mig och vi satt och surrade ett bra tag!

Tisdagen så följde jag med Farmor till veterinären med Emmi, trodde vi skulle vara tvungna att ta bort henne men hon är hård den där lilla taxen, fast vi fick vara där i iaf tre timmar, röntga, blodprov, vätskeersättning osv. en riktig procedur. på kvällen så kom Sara och vi fortsatte surra :)

Onsdagen Tog en fika med Sara, träffade även Cissi och Johanna på fiket, satt och spanade på folk, efter så jobbade jag som servetris för gammfolket, riktigt trevligt, jag och Elin sprang och gömde oss så fort det vart dans :P  på kvällen var jag hemma hos Louise med Sara, Cissi och Sofie och snackade en massa, massa skvaller!

Torsdagen så var jag, mamma och pappa i Sundsvall och shoppade eller det var nog snarare dom som shoppade :P Sara åkte hem :(

Fredagen   var jag ute med Louise och Cissi, resten bangade men det gör inget vi hade trevligt ändå :) haha vissa ger sig verkligen inte :P three strikes, your out :P

Lördagen så for man vidare till Umeå för att gå på fest! Rik och känd var temat, riktigt trevligt, med en massa lekar och skoj. kvällen avslutades på Schlagerklubben. trevligt trevligt!

Söndagen så var det kalas för Love, så det var ca 11, 9-10 åringar som sprang omkring och lekte. sen på kvällen så for vi till cafe Göteborg och fikade, mumma. sen tog jag bussen hem till Skellefteå. vart hämtade av Martin sen for vi direkt ut till flygplatsen och hämtade Camilla och Parastoo..

Kort sammanfattning av veckan!
Grattis till Love som fyllde år den 11/11, Faster Bodil som fyllde år den 14/11, Louise som fyllde år den 17/11 och Sofie och mamma som fyller år idag 18/11! Grattis alla!

´Louise och Sara nu har jag kommit på låten, Keisha - tik tok :P

Nej nu ska jag snart iväg på träning! tjingeling!


Snö och Inflyttningsfest

Snön kom igår! Yes! :P är så gott som bort idag :( suck
positivt på ett sätt för jag slipper dra min väska i snön, det hade varit jobbigt! så man får ta det positiva med det negativa eller hur man nu säger :P
var in till stan igår och köpte ett par svart jeans leggings behöver det när jag ska servera på jobbet, sen köpte jag lite godis och presenter till Stellan. Stellan hade nämligen inflyttningsfest igår och det var super trevligt, trevliga människor, bra musik och framför allt nära till stan :P hahah
sen vart det Balzac för hela slanten, träffade även Helena där för att hennes pojkvän var dj, det var trevligt :)

Imorgon får jag åka hem! jippiee!
mammas mat :)
Noris Snoris! :)

Nej nu måste jag ringa pappa och säga grattis på farsdagen!

Ett och två heja på..

Klev upp halv tio imorse och läste lite på den 112 sidor långa rapporten som vi ska ha läst, tills jag kommer tillbaka från Solla.. har läst ca 80 sidor nu så det är inte så himla mycket sidor kvar, jag tror nämligen att referenslistan är på typ iaf 5 sidor..
efter det så for vi in till stan och käkade lunch på Lilla Kina :P mumma!
och sen var det möte med biståndsbedömare på stadshuset, studiebesök rättare sagt.. info och hjälp med vår utredning.. vi var där i två timmar och fick mycket bra information och hjälp tycker jag, riktigt intressant faktiskt.. sen sprang vi på stan en sväng och sen stack jag hem..
försökte hitta lite accesoarer till festen nästa vecka, rik och känd är temat..
hittade lite grann men är lite besviken att jag inte hittade riktiga bling bling örhängen :s

nu är klockan snart fem och jag ska iväg och träna klockan 6, kombi pass! Pär ska hjälpa mig att förstå mig på B-hallen och stereon där.. så det är snällt.. måste förstå mig på allt om jag ska kunna hoppa in för dem som håller till där.. förhoppningsvis behöver jag bara hålla mig till spinninghallen men om det nu händer att jag behövs där så måste jag kunna sakerna..

Kan ni komma på en rödhårig kändis? ge mig gärna tips...

nej nu ska jag ta en powernap innan passet :P

Jobbig dag!

Känner mig helt utmattad både psykiskt och fysiskt! Hade seminarium om missbruk idag och vi skulle göra en massa övningar. dela med oss av upplevelser speciellt upplevelser i samband med alkohol..
Det var riktigt jobbigt, känns ändå skönt att få höra mig själv säga saker högt, det var jobbigt och jag kände mig utsatt men jag vågade och det är jag stolt över..
har som sagt super bra klasskompisar..
Varför det var så jobbigt beror nog mycket på att jag inte har bearbetat det så väl som jag trodde, har nog bara stoppat bort allt på ett bra ställe..
Vi drog över tiden till och med för att alla verkligen öppnade sig och pratade..

Efteråt sprang jag hem och åt, ville som inte gå in på rummet och fundera så jag satt ute i köket tills jag skulle på mitt värdsamtal/utvecklingssamtal.. och det samtalet var väl trevligt.. fick kaffe och bulle på Stigs :)
nu vart du väl avis pappa? :P
efter det så sprang jag för att hinna med ki-boxen, vilket jag gjorde¨!
och usch vilket pass, var redan slut efter uppvärmningen..
så därifrån kommer den fysiska utmattningen..

Nu har man sett på Greys och ska snart se ett avsnitt allå allå innan jag ska sova!

kollade runt lite på nätet och hittade lite roligt info, helt onödig men ändå..

Hanna eller Hannah är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung som betyder "nåd" eller "lycka".
Det finns 46898 kvinnor som har förnamnet Hanna. Av dessa har 30685 namnet Hanna som tilltalsnamn/ förstanamn. Det finns även 629 män som har förnamnet Hanna. Av dessa har 262 namnet Hanna som tilltalsnamn/ förstanamn.
Det finns 992 Hannor i västernorrlands län varav 77 bor i Sollefteå

Elisabet (Elisabeth, Elizabeth med flera stavningar) är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung (Elisheba) som betyder "Gud är fullkomlighet" även "Gud är min ed".
5049 har detta namn i västernorrland varav 459 har det i Sollefteå

Lennartsdotter betydelse för detta namn saknas 9 stycken har detta namn i västernorrland varav 2 har det i Sollefteå
Lennart är ett mansnamn med forntyskt ursprung. Det är en lågtysk form av, och har samma betydelse som Leonard. Bildat av le(w)o - lejon och harti / herti - hård, stark.

Tisdag

Dagen började dåligt som vanligt nu för tiden :s men slutade bra återigen som vanligt..
nää vi hade case övningar idag, gick bra enligt mig. inte perfekt men vem hade räknat med det första gången..
jag tror det här kommer att gå bra, alltså caset och sen får jag åka hem :)
känner verkligen att jag behöver lite semester härifrån...

Kvällen har spenderats i stallet, hade hoppning idag, riktigt roligt tråkigt att det går så fort bara..
sen efter det har vi sett plastikkirurgerna, desperate housewives och sen såg jag och Martin ett avsnitt Dexter :)

Pratade med Gabben idag och hon berättade om Italien och sin vinresa som slutade med att hon måste köpa en ny garderob, stackarn..  rödvin är inte att leka med...

Vart inbjuden till Stellan inflyttningsfest på lördag, ska bli skoj. funderar vad jag ska köpa till han? en blomma? haha nää ska nog inte köpa något som kan dö åt han :P

Imorgon så har jag värdsamtal med friskis och svettis, typ utvecklingssamtal :P haha
Vi ska träffas på Stigs och fika och prata, trevligt värre :)
efter det är det Fight! Ki-box!

nej nu ett avsnitt allå allå sen sova!
Puss o hej


Spinning, CSI och Raw!

Ställde klockan på 9 imorse, tänkte att jag inte skulle sova bort dagen bara för att vi började föreläsning klockan 1, klockan ringde och jag snoozade till 10 sedan råkade jag visst stänga av alarmet helt och jag vaknade 11.43.. så mina planer om en morgon promenad eller eventuellt läsa lite innan föreläsningen gick inte så bra :P
Idag har vi haft föreläsning om barn som lever i familjer där det finns ett missbruk...
intressant men kändes inte som något nytt precis..

Nej nu ska jag sluta skriva och byta om och hinna lämna tillbaka lite böcker till biblioteket innan spinningen!

Efter spinningen väntas det mat, CSI och Raw! Todelo!

Helg!

Har varit en riktigt skön helg, lagom lugn och framförallt trevlig!
Fredag var jag på stan och tog en fika/middag med Pinar, Parra och Camilla sen efter det var det idol och sen inte mycket mer med det. igår så var vi och grillade lunch ute i skogen, kallt och blöt men trevligt sen på kvällen så åt jag middag med Matilda och sen gick vi ut med Martin, David, Stellan, Öyvind och nån Emil på Calles och efter det drog vi vidare till Balzac.. Trevligt trevligt! :)
Söndag! Vaknade tio som vanligt när jag har druckit. sen har jag sett på Big Fish och Seven Pounds... en perfekt söndag med andra ord. sen blir det mat och efter det film med Parra, Camilla och Tommie skulle jag tro...
Sen sova! :)
Nu ska jag ta och spela lite spel på spela.nu eller spel.se :P

Hoppas det håller i sig!

Tjingeling!

RSS 2.0