Alla Hjärtans dag

Jaa vad ska man säga? Säger man något negativt om denna dag så är man avundsjuk såå ja vad säger man?
jippo...
Igår kom jag, Helena och Linda på att vi skulle gå ut halv 11, det var riktigt trevligt var på Calles och lyssnade (sjöng) på trubaduren.. träffade även Helena s och Stellan där, trevligt trevligt :)
Mycket pinsamt folk kan göra i fyllan och jag menar inte att jag är ett undantag, men är jag 35 och håller på sådär, sååå snälla!! Skjut mig!!
Idag har jag varit en sväng på stan, gick på Ica och köpte lite godis inför melodifestivalen ikväll :)
Sen skottade vi fram Helenas bil som var begravd i snö :P haha
Ikväll blir det som sagt melodifestivalen och nån film..
tänkte egentligen plugga idag men jag orkar inte... det får va..imorgon kanske :)
nej nu ska jag ringa Louise sen se lite på tv sen göra lite mat...
Ha en bra alla stjärtans dag allihopa :)

Onsdag

Ridningen igår gick bra, var ganska roligt faktiskt, mycket skratt :P haha
och idag är det onsdag och det är sååå tråkigt, var nyss på skolan och lämnade in min intervju och mitt protokoll, lämnade även in Jennies och Camillas. hahah min intervju suger, skäms något :P
Nu ska jag sätta mig här och läsa igenom alla andras och förundras över hur duktig alla är utom jag :s
Undra ifall man ska passa på att gå på ett pass idag, det är ki box 19.30 till 21. det ska man kanske gå på, kan bli kul att få slå på någon :P haha förhoppningsvis följer Maria med så vi kan slå på varandra.,
Imorgon blir det föreläsning sen gruppträff sen spruta :s och efter det får jag äntligen åka till Ume :)
På lördag så blir det stor fika med Annette på stan, ska bli trevligt som alltid :)
nej nej bäst att sätta igång att läsa, måste även läsa en bok på ca 300 sidor som heter Kunskapens former, visst låter det roligt? :P

Regina Spektor - Samson

Länge sedan

Som jag sagt innan så är jag inte världens bästa på att skriva dagboken men kan ju göra ett litet halvhjärtat försök nu iallafall. Tänk om man kunde vara lika duktig som Helena :)
PÅ torsdag ska jag få fara härifrån en sväng, ska till Umeå och umgås med mosters favorit :) Men även med syster yster och Jonas. sen på fredag kommer mamma, pappa, farmor, farmors vän från tyskland och såklart Nora..
Kommer inte hem hem förrän den 19 februari, det känns som evigheter.
efter det kommer jag inte hem förrän i juni! Detta beror juh på att Jag och Linus ska fara till Filippinerna i sju veckor för att studera, ska bli riktigt spännande! LÄngtar så det är helt sjukt, bokat flybiljetter och allt.
 ca 9000 fram och tillbaka men det är det värt :) Synd bara att dom veckorna kommer gå oerhört fort men det blir ett minne för livet, det tror jag verkligen..
Nej nu ska jag fara på ett möte på Brännan skolan med rektorn där, det är till vårt arbete vi håller på med.
Sen efter det är det ridningen sen hem och ta det lugnt, finslipa lite på mitt protokoll sen kanske se lite viktoria silvstedt på tv, hon är ju bra underhållande må jag då säga..

Du är konstig :P

RSS 2.0