Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter nästan 8 månaders tystnad och detta beror enbart på att plugget börjar igen och att jag blir tvingad till att sitta framför denna dystra makapär!
Jag är som konstaterat en mer tv människa. typ på samma vis som att jag är en hund människa och inte en katt människa. jag tror att man är antingen tv eller dator och jag är definitivt tv!
mycket har hänt under dessa månader, har lärt mig otroligt mycket på praktikplats och har även jobbat där under hela sommaren, har trivts som fisken i vattnet. Saknar personal och flickorna mycket  :)
men nu ska det börja pluggas ska tydligen läsa en norsk bok och ett kapitel ur en annan bok till veckan som kommer :P haha norsk det kan dom glömma...

Jag och Camilla har iaf äntligen fått ordning på lägenhet och det ser riktigt bra ut må jag då säga.. imorgon ska vi ha inflyttningsfest, kommer lite folk från skellefte men även från sollefteå, ska bli riktigt kul :)
nu sitter vi här i soffan med varsin dator.. har nyss sett på criminal minds och käkat morötter och dip.. Gott!

Har även blivit moster igen :D igår klockan 16.33! så gårdagen spenderade jag med Freja då jag var barnvakt åt henne medan de övriga var på sjukhuset och födde barn.. eller ja det var ju bara syster som födde barn men Jonas var såklart med..

sådär det var uppdateringen för denna månad :P nä vi får väl se hur ofta det blir nu eftersom jag är så illa tvungen att sitta här :P

RSS 2.0