Lördag morgon

Kan ju börja med att säga att i onsdags klockan 12.05 så tog jag bussen till Solla, var framme 15.30. väl hema så gick jag ut med hunden käkade mat och följde med mamma på hundmatsjakt..
känns lite halvmysko när man ska stå och vänta på en lastbil i mörkret på en parkeringsplats för att köpa hundmat.. undra egentligen vad som finns i maten :P
PÅ källen for jag upp på jobbet, saknar mitt jobb! där hade jag en intervju med en av tjejerna, den vart lite över en timme lång..
Kom in därifrån förns halv 11..
Vaknade igår klockan 8 klev upp och käkade frukost med mamma o pappa efter det for jag upp på jobbet och hade en intervju till.. det gick bra..
Sedan lunch på stan med Louise, köpte spindelnät. Sedan hem käkade, va ute med hunden och sedan var det bara att ta bussen hem igen!
så drygt! satt även bredvid något mongo som satt och spelade lufttrummor och som inte kude hålla sig på sin plats!

Klev upp klockan 8 för att käka lite frukost, ska nämligen iväg och träna snart.. spinning 10.00 och Bodypump 11.15 Blir en bra start på dagen.. sedan ska man hem, iväg till syster och hämta ett läppstift, sedan börja göra sig iordning för Halloweenkvällen :)
kommer nog bli riktigt roligt!
Nej nu ska jag byta om, tjingeling!


Jehovas vittnen

Ja nu har det löst sig lite grann iaf, vet nu att jag ska ha en intervju imorgon kväll klockan 8 så det känns ju bra iaf. sedan måste jag ringa imorgon och se ifall det finns möjlighet till en till intervju. för finns det inte det så känns det ganska onödigt att både jag och Camilla ska åka..
ajja vi får se hur det blir.. det jag vet säkert är iaf att jag kommer att dyka upp i Sollefteå imorgon 15.25..

Kvällen har bestått av säkert en halvtimmes prat med två gubbar från Jehovas som var väldigt förvånad över att jag kunde så mycket om bibeln, konstigt min farmor är präst :P
sedan hade vi en diskussion ifall att bibeln var kvinnofientlig, och jag menade på att bibeln är skriven av män för män.. då vart en av gubbarna arg! :P det var lite kul men iaf det var en ganska intressant diskussion må jag säga..
Sedan har jag färgat mitt löshår, måste nog klippa till det lite grann då det är ganska för långt.. vi får se hur det går.. ska hä på mig min Halloween outfit sen och se ifall det blir bra, innan jag går och lägger mig..
Oj nu är klockan snart halv 12, har nog inte varit vaken så sent på länge med tanke på att jag läser ungefär en timme varje kväll så är detta ganska tragiskt :P

Godnatt!

Stress och Panik! suck/hjälp!

Ja så känner jag just nu!
det går inge bra, allt är bara kaos med vår c-uppsats får inte tag i nå folk, dem ringer inte upp och drar sig ur oxå vidare! trodde det skulle vara lättare, tror det skulle vara det oxå om vi hade varit i Sollefteå några dagar, tror det är lättare att fixa saker på plats då man kan åka upp dit och prata.. allt blir så knas på telefon..
Så imorgon fem över tolv så åker vi buss till Sollefteå är framme halv 4, måste då direkt upp på Vemyra och prata.. får se hur det går och hur många intervjuer vi lyckas skrapa ihop.
sedan blir det intervjuer på fredagen förhoppningsvis två iaf, sen får vi se..
Ska ju hem till Solla nästa helg oxå så det är frågan om jag åker redan på torsdag nästa vecka så kanske jag kan göra någon intervju till då..får se hur allt blir..

Nu väntar jag på ett telefonsamtal...för att kunna ringa ytterligare ett innan det blir försent.. då undrar ni säkert varför jag inte ringer det andra först, jo för att tänka om den första ringer under det samtalet,,då blir det knas!

Känns ändå skönt att få komma hem även ifall det bara är ett dygn!

Oj nej nu måste jag bleka mitt löshår, får se hur det går.. tänkte att jag skulle ha det på Halloween men men får se hur det blir!
Sedan blir det Greys! avkoppling!

Barnvakt och frustration

okey jag är inte frustrerad för att jag varit barnvakt, bara så ni vet..
utan jag är frustrerade att det går så segt att få till intervjuer, verkar som att vi har två intervjuer som det verkar iaf, så det blir nog en busstur till Sollefteå imorgon som det ser ut nu men vi får se..
förhoppningsvis så får vi till två till intervjuer på fredagen.. hoppas hoppas!
känns jobbigt annars att behöva åka tillbaka till Umeå och sen till Sollefteå ytterligare en gång, det blir så mycket fram och tillbaka..plus att det kostar pengar och det är stor skillnad på att bo i Umeå än i Skellefteå. Jag vet inte ifall det är dyrare så men pengar går det åt iaf..

Igårkväll så var jag och Camilla på bio, vi såg paranormal activity 2, läskig film men ettan var betydligt bättre eftersom att ettan resulterade att jag inte kunde sova på tre dygn, av tvåan så sov jag hyfsat bra iaf :P
jag bedömer alltså mina skräckfilmer i hur lite man sover...ganska logiskt om jag får säga det själv..

KLev upp halv 9 imorse och var ute på promenad, sen käkade vi frukost, ringde telefonsamtal och diskade, hann även skriva lite grann på arbetet.. klockan halv 1 så kom syster förbi med Freja, vi läste sagor, lekte tåg och målade.. sen kom Gabben tillbaka och drack kaffe och satt här och surrade en stund.. trevligt :)

"Moster Hanna, var du pojke när du var lite?" Sa Freja efter att hon hade sett en bild på mig som liten :P haha

Ska snart iväg på mitt pass bodypump/spinning 90 min! underbart! sen väntar lite middag och sedan blir det desperate och cougar town, Annette kommer förmodligen oxå hit på besök, det blir bra så att vi kan planera Halloween lite grann!

Ps. Sara jag tror samma sak, att det är nog bäst att vi håller det för oss själva :P

Helgen

Helgen har varit trevlig.. I fredags så var vi ner på stan och kollade runt lite grann, lämnade in filmer.. Camilla påminde mig om att jag skulle träna så då vart det bråttom, hade 50 min på mig när vi upptäckte det plus att man måste vara där tio minute innan passet för att inte bli spärrad så jag hade egentligen 40 min på mig..
Så vi sprang till bolaget och handlade fort fort, hoppade sedan på bussen som kom alldeles lägligt! perfekt!
Sprang in i lägenhet kastade träningskläder i en väska och sprang upp på IKSU, när jag kom fram så hade jag 3.5 min tillgodo! puhh.. jobbigt
så man kanske säga att jag fick två pass i ett.. var iaf på bodycombat under passet så började det snöa och när jag skulle till att gå hem så hade det blivit snöstorm..
Sedan var det bara att sätta igång och göra sig klar inför kvällen.. kom lite folk på förfest sedan gick vi eller nej vi tog en taxi till krogen eftersom att det fortfarande var snöstorm!
hade riktigt trevligt där, finns mycket konstiga människor :P
gårdagen var slö, vi var ut på en promenad där mitt på dagen för det var så underbart väder, sen kvällen så satt vi mest och tittade på sex and the city och nån film på 6:an.

Idag klev jag upp 8.30 och käkade frukost sen la jag mnig och läste till 09.30 då jag sprang iväg till Iksu och körde ett bodypump pass och sen ett pass spinning.. efteråt gick jag till gymmet för att stretcha sedan en promenad hem då jag passade på att ringa Sara,, kände att jag behövde prata av mig lite :P
vågar som säga lite vad som helst till henne utan att hon tycker att jag är helt knäpp :)

Hoppade in i duschen, käkade lunch och sedan satte jag mig och pluggade, har inte gått sådär super bra, sakta men säkert helt enkelt..

nej nu blir det snart mat och filmkväll, ska se på Vid din sida klockan 21.00

tjing! Pling! ;P


Tisdag

Ja det är verkligen tisdag! jag lovar :P
som sagt att har inge bättre att skriva...

Ja hur har dagen sett ut? Vi klev upp halv 9, gick då ut på en promenad. Kom hem, käkade frukost och sen satte vi oss direkt och började läsa, har faktiskt gått riktigt bra idag.. så imorgon blir det repris, tror att det var bra att få lite frisk luft innan man satte igång.
pluggade fram till 12 då käkade vi lunch sen sprang vi upp på Ålidhem centrum, pantade burkar, hämtade ut Camilla Halloween outfit och köpte mjölk..
Sedan hem igen och Camilla mannekängade lite grann i sin nya outfit :) riktigt fin vart hon!
förstörde dock hennes hatt så jag fick ta fram sykitet som jag fått av mamma och sydde lite grann :P
Sedan fortsatte vi å plugga fram till halv 4 - 4, gick som sagt väldigt bra :)

Strax innan fem så sprang jag iväg till Iksu för att gå på mitt favvopass bodypump/spinning 90 min! usch och fy va jobbigt det var men helt klart värt det! :)
tyckte så synd om en tjej som hade varit på samma pass, hon hade nämligen ljusa träningsbyxor och hade nog svettats i rumpan :P (rövsvett) och gick efteråt till gymmet som jag för att stretcha... pinsamt!!

Sallad till middag idag oxå, oj så duktig jag är :)
nej nu ska vi se på desperate!
bye bye!

Måndag

Tycker alltid att det är lika jobbigt att komma på rubriker, så det blir lättast att skriva dagen :P tråkigt men enklast..
Jaa vad ska man skriva idag, klev upp strax innan 9, gjorde oss i ordning och sen gick vi till skolan för att träffa vår handledare. Mötet gick bra och fick lite tips och ideér inför skrivandet, eller vi fick iaf bekräftelse på att vi är på rätt spår. Vi håller nu på att läsa in oss på LVU och Barnets bästa, vi har även lånat ytterligare två böcker så nu har vi typ 15 böcker att läsa :s
Efter mötet och mer lånande av böcker så gick vi hemåt, käkade lunch och jag ringde Stefan angående C-uppsatsen, han hade inte tid just då men ringde upp sen. så nu är brevena fixade och nu väntar vi bara på intervjupersoner så att vi kan färda oss ner till Sollefteå och få det överstökat..Måste bli veckas 43. så allihopa vecka 43 (alltså nästa vecka) så är jag hemma igen (åhh neeej! :P).
Strax innan 13.00 så kom Lella hit med Freja och for sedan iväg.. Jag och Freja har lekt björnen sover, kurragömma, fiskedamm och sett på tyska ich bin ein gummibär :P haha
jag är nog inte helt värdelös på att vara barnvakt endå :P
halv 3 så kom Gabben och sixten och stannade och drack kaffe en stund sedan for hela gänget..

Jag bytte om och sprang iväg till Iksu för ett pass afro och ett pass core sedan hem igen..
Väl hemma åt jag en sallad! hör och häpna, Hanna åt en sallad eller ja den innehöll sallad, paprika, rödlök, skinka och feta ost.. Har nämligen hakat på Camillas diet den här veckan, vilket betyder sallad till middag
känner redan att det är jobbigt, börjar bli hungrig igen :P
men jag ska klara iaf en vecka, har jag fastat med Parra så kan jag leva på sallad med Camilla oxå! :P

nej nu har jag inget mer att berätta.. bye!

Återhämtning

Har varit hemma i Solla och som ni vet så sitter jag aldrig vid datorn när jag är hemma, har alldeles för mycket roligt att göra! :) fast nu har jag iofs varit hemma här i umeå i en vecka så där har jag faktiskt inget att skylla på förutom att jag är lat!
Hemma i Sollefteå så har jag hälsat på på jobbet, haft möte med chefen, vilket gick bra..
annars har jag bara umgått med min familj och mina vänner. varit ute på promis med Nora, vilket jag har saknat, det är stor skillnad på att vara ute och gå själv än med hund..
Var även på marknaden och köpte munkar :) mumma!
Mamma hann med att lära mig att sticka så nu kan jag det, jag kan till och med se på tv samtidigt :P
Sedan var det gratis vecka på Golds så då kunde jag passa på att träna när jag var hemma oxå, så vi var på zumba på onsdagen och bodycombat på torsdagen. kul kul :)
allt som allt så var det himla skönt att få komma hem! 

Farmor och jag samåkte upp till Umeå i måndags (fick skjuts både hem till Sollefteå av Louise och tillbaka till Umeå av farmor), stannade hos syster och åt sen fick jag skjuts av Jonas hem till mig..Det stormade på ganska bra här då, Camilla kom hem klockan 23.00.
I tisdags så satte vi oss och skrev på c-uppsatsen, jag gick sen på bodypump/cykel sen såg vi desperate.
i onsdags så pluggades det oxå fick vi besök av Helena! det var trevligt :) sedan såg vi på Greys och kungarna. Annette var även här och hjälpte mig att sätta upp min rullgardin.
Torsdags så var vi i skolan fram till 12.00 sedan gick vi hem satte oss och pluggade igen och på kvällen gick jag på freepower och sedan core.
fredags så läste vi fram till 15.00 då jag och Annette gick på bodycombat! kul kul! sedan gick jag och Camilla ner till Hemmakväll och hyrde film och köpte godis, invigde även de nya rulltrapporna på nya tåg stationen :)
Lördagen klev jag upp och gick till Iksu för att gå på pilates med Annette och sedan simmade vi lite grann, kvällen bestod av film och godis och Annette kom över och bjöd på marängsviss :D mumma!
Och slutligen idag så har vi sovit, städat, varit ute på en promenad och nu sitter vi här och surfar på våra datorer :P ska snart sätta igång med maten, pasta med ost och baconsås!

Nej nu orkar jag inte skriva mer!
bye!


Nalle Puh väder!

Ställde klockan på 9 imorse men snoozade till halv 10, läste då ut sjunde boken i HON serien!, bra! nu måste jag bara vänta på att åttonde boke ska släppas under tiden har jag börjat på Flickan som älskade Tom Gordon av Stephen King.. Funderade sedan ifall jag skulle ta mig ut på en promenad, men det blåser nå fruktansvärt här! tror jag skulle ha blåst bort om jag gick ut :P
så har suttit inne, sett på Greys :) Bokat möte med Stefan och med min c-uppsats handledare. ska till skolan nu klockan 15.00 och träffa henne, hon verkar super bra! kul kul!
och klockan 10.00 på torsdag så ska jag ha möte med Stefan angående c-uppsatsen, intervjuer m.m.
Efter mötet med handledaren nu så stannar jag nog kvar på skolan och läser lite, går sedan direkt till Iksu. har core 16.30 och sedan Afro 17.00!
sedan återigen hem till ensamheten :P

Även att Maria ringde igår! så roligt att prata med henne :) hon ska hit troligtvis imorgon och titta på en lägenhet på Mariehem och ville då ha med mig, ska bli så kul att träffa henne igen och träffa lille Vidar oxå :)

Ensam igen!

Vilken helg! :)
I torsdags så for Camilla, jag vart ensam i lägenheten, funderade faktiskt på att sova hos Gabben men tänkte att nää jag försöker och hör och häpna! det gick alldeles utmärkt.. är ju faktiskt ganska patetiskt att vara 22 och fortfarande mörkrädd. eller mörkrädd är väl kanske inte rätt ord, mördar, monsterrädd är nog mer rätt...
Fredag så gick jag och tränade sedan hem och städade, for till Lella och käkade middag, där även mamma och pappa va. strax innan 8 så åkte jag upp till sjukhuset och väntade på Saras buss! sedan vandrade vi hem och satt och surrade hela kvällen.

Lördag så klev vi upp och for ner på stan och shoppade som galningar :) käkade middag på Allstar och såg hockey, satt bra länge och åt och drack.. trevligt trevligt! efter det gick vi hem till syster, satt och surrade, käkade efterrätt. Tog sedan bussen hem, drack ett glas vin och pratade en massa, sen helt plötsligt så kom vi på att vi skulle gå på krogen krogen, vilken dum idé :P
för det första var det 18 årsgräns och med andra ord så var det bara fulla, odrägliga 18 åringar plus tre äckliga 50+ gubbar som raggade på små tjejer! Nasty! Jag och Sara satt i ett hörn och bara satt och studerade folk :P ganska underhållande faktiskt..

Idag så klev vi upp och gjorde oss iordning då vi skulle gå till kyrkan och se Frejas kör sjunga. jag och Sara tänkte att vi lika gärna kan gå ner till kyrkan, tar typ en halv timme.. sedan halvvägs till kyrkan så insåg vi att klockan var mycket så vi fick som småspringa resten av vägen, jobbigt.. dock när vi kom fram så hade Freja bestämt sig för att inte sjunga, så då åkte vi hem igen :P
Pappa har nu borrat upp mina hyllor, spegel och duschstången, så nu är allt klart, skönt! vi drack kaffe här och sen for mamma och pappa hem till Solla och Gabben for hem till sig...
Jag och Sara gick och käkade kebab på Ålidhem centrum och sen tog vi bussen in till stan, gick upp till bussstationen.. Så nu har Sara farit hem och jag sitter här återigen själv i min lägenhet!
Det har varit en toppen helg! Så synd bara att det är så sällan som vi ses, jag och Sara. helgen har gått alldeles för fort, försöker få hon att flytta hit :P går inte så bra, tyvärr!

Reklamen för Desperate Housewives premiären, såna skor som dom har där, de röda pumpsen! såna vill jag ha!!!


undra vad jag ska göra nu? :P
The guardian går klockan 21.00 ska kanske se den, den är ju himla bra oxå får jag grina lite :P 

ska kanske höra av mig, längesedan nu men va fan det skulle vara himla roligt :)

RSS 2.0