Vårtecken!

Ja, här sitter jag i min säng och försöker plugga. Det går helt ärligt inte sådär jättebra! Det som förstör min koncentration mest är hur fint väder det är utanför, har redan hunnit varit ute på två promenader :P Det är fyra plus grader och solen skiner! Har sett asfalt idag :) tänk att man kan bli glad över lite asfalt!
Nej vackert väder och jag är tvungen att sitta här, imorgon måste jag gå till skolan och sätta mig där och plugga för jag koncentrerar mig mycket bättre där än vad jag gör hemma..
Ja så får det bli,  vill bli klar med den här uppgiften så fort som möjligt så att jag kan sätta igång med nästa. vill helst inte ha något alls att göra när jag kommer hem, jag vill bara vara..

Beställde kläder från Halens för ett tag sedan och jag har fått dem och allt, men det kom inte med någon faktura.. så då började senila jag att fundera ifall jag kanske redan hade betalt den via internet, så jag kollade upp det, men så var inte fallet. Idag var jag tvungen att ringa dem för att få veta och det visade sig att dem skickar ut fakturan en månad efter beställning! tycker det var konstigt men men jag hade iallafall inte missat att betala :P

En ny favorit serie är The walking dead, såg den igår och det här gången kunde jag faktiskt somna efteråt! :P
Har även för att uttrycka mig som min syster; fastnat i Bigbrother träsket! Kul! :)

Nej nu måste jag fortsätta plugga! måste skriva lite mer innan jag ger upp!

KRAM!

.....

Åhh nu är jag trött :P
dagen har bestått av träning, plugg, mat och tv tittande.. helt enkelt en lugn dag!
Var på stepmuskel latino imorse, det var skoj :) svårt men roligt!

Har haft Annette på besök, vi såg på melodifestivalen eller ja vi såg väl den men hörde desto mindre eftersom att vi pratade desto mer :P
Men jag tycker helt klar att Nicke Borg var värd en finalplats, en väldigt trevlig låt :) Linda Bengtzing som sjunger om diskande män var väl kanske inte sådär superbra! men men...

Nej nu ska jag kika runt lite till efter en examensklänning sedan ska jag läsa lite och sedan sussa! Jag vet klockan är inte ens halv 12 men det skiter jag i :P jag ska upp tidigt och träna!

Godnatt!


Ovettigt helt enkelt!

Vart tog dagen vägen? Klev upp 9, åt frukost och sedan satte vi igång och städade lägenheten..
Klockan halv 12 så dök syster och Sixten upp, vi gick på en liten promenad sedan hem och åt lunch, drack kaffe och åt min kladdkaka :) Hade riktigt trevligt!
Runt halv 3 så åkte de hem och klockan halv 4 dök två killar upp för att kika på lägenheten, de verkade väldigt förtjusta trots allt vi berättade :P
Jag hoppas att vi slipper fler visningar, börjar bli lite less att ha det städat och fint :P haha
inte för att jag tror att de som kom idag hade brytt sig ;P

Jaha vad hände efter det då? inte mycket hann knappt blinka så skulle jag iväg på 70 min spinning och efter det har vi ätit middag och surrat, färgat mitt hår och sett på bigbrother..
Så det var den dagen och den bara flög förbi och ingenting vettigt gjort! imorgon blir oxå en dålig dag.. med dålig menas ingen av de viktiga uppgifterna som jag måste ha gjort, blir gjorda..
måste hinna klart med dem!

Mamma och pappa det här är speciellt riktat till er!
Det är en myt att man förstör ögonen om man läser i mörkret! bara så ni vet! :P

Nej nu måste jag läsa lite grann innan jag ska sova!
Godnatt!

Bokrea! :)

Dagen började med ett seminarie på tre timmar, gick super bra! :)
så nu är det överstökat! avbockat och klart!
Jag, Camilla, Annette och Therese fick skjuts ner på stan av Linus, väl på stan så sprang jag till bokhandeln! här ska shoppas böcker! hade dock lovat mig själv max fem böcker och som tur, var det köp fem betala för fyra :)
perfekt! så fem böcker vart det.
* Gellert Tamas - De apatiska
* Dean Koontz - Tid för Odd
* Sofi Oksanen - Utrensningen
* Jerker Eriksson - Kråkflickan
* Anthony Kiedis och Larry Sloman - Scar Tissue

Är super nöjd med mina nya böcker :)
Med andra ord har det varit en bra dag!

Har nyss bakat en kladdkaka alá Hanna, med en hemlig ingrediens och vit smulad toblerone ovanpå! mums!
Har dock inte smakat på den än, ska bjuda syster på den imorgon :)

Imorgon ska jag börja med nästa uppgift, har tre kvar så det är bara att köra på!

Babaaoom! (så stavas det Annette, tror jag :P)

Planer!

Ja sådär nu har den här dagen oxå vandrat förbi, jag klev upp imorse klockan 8, åt frukost och sedan vandrade jag och Camilla till skolan.
Satt och läste från 9 till halv 2, så nu har vi blivit klar med två uppgifter av fem, som vi ska ha avklarat innan vi åker hem den 10 mars, för nu är det bestämt! Den 10 eller 11 mars åker jag minsann hem!
Har en massa inplanerat :P

* Tänkte mig en filmkväll med farmor! (I rymden finns inga känslor)
* Shoppingdag med mamma
* Spela badminton med pappa
* Långa promenader med Nora
* En tur till Sara
* En tripp till stugan!
* Umgås med vännerna
* Jobba om jag får
* En hemlighet

Det ser mycket ut men jag har två veckor på mig och det ska gå :)
Nu längtar jag hem igen, men det är bara 16 dagar kvar :)

Har varit på mitt Bp/spinning pass och nu sitter jag i soffan och myser, ser på Sofias änglar, sedan blir det den hemliga miljonären och efter det blir det Bigbrother.. får ladda hem cougar town och the middle..
Imorgon har vi seminarie 9-12, redovisa vårt arbete och efter 12 blir det BOKREA!
Haha så roligt, massa böcker! har spanat in några som jag ska köpa! (några är ganska många med jag ska försöka tygla mig :P om det går) Skor och böcker är grejer de! :)

Hejhej!


Zombiesar = sömnlös natt!

Oj vad jag börjar bli dålig på att skriva här :P har varit lite lat de senaste dagarna.. lovar att det ska bli ordning på det...
Ja vad ska man säga, har haft en jättetrevlig helg, Hade Annette och Therese här på besök i fredags, slutade med att jag och Camilla gick ut, gick på e-puben och där var det nästan bara vi och de som jobbade i baren :P men vi hade roligt! :)
lördagen spenderades inomhus, såg på serier, film m.m. såg på melodifestivalen och sen på psalm 21..
 
igår så var vi till skolan, där jag satt och läste, hann läsa 58 sidor av 158 innan vi skulle hemåt igen..
på kvällen var det premiär på big brother och the walking dead.. skulle dock inte ha sett den sista serien då jag inte kunde somna! somnade klockan halv 8 imorse :P huvva...
så min plan att gå och träna klockan 8 kändes inte så lockande! så det får bli träning ikväll istället, klev upp halv 11 och har suttit med mitt arbete, samt tittat på vad jag ska göra härnäst!
volontärarbete?, studera utomlands, studier i göteborg, språkstudier? genusvetenskap, magister i socionom? ja du det finns väldigt mycket man kan göra som jag vill göra! :)

fast just nu vill jag bara bli klar med det jag håller på med just nu! 100 dagar kvar idag!

ikväll blir det core, stepmuskel och på kvällen blir det magnus Betner på 5.an klockan 22.00!

som det verkar nu så kanske jag kommer att komma hem tidigare än planerat, kanske den 10 eller 11 mars och är då hemma till 27 mars! :) det blir stuga, jobb, och annat roligt inplanerat! så nu gäller det att plugga på så att jag kan åka hem tidigare! :)
nej nu plugg!

Mäklare?

Ja själv har man fått agera mäklare idag :P
Igårkväll så ringer en kille och vill se vår lägenhet, vart som paff. sa upp lägenheten i fredags och redan kommer folk och ska titta.. Det blev som verkligt att vi ska flytta snart, känns faktiskt tråkigt..
Trivs bra här i vår lägenhet.. Idag klockan 14 så kom det ett par och tittade, var väldigt duktig på att berätta om allt negativt :P man måste ju vara ärlig anser jag, så dom kommer nog inte att flytta in här skulle jag gissa på..

- Bebis som skriker på undervåningen. Lyhört
- Insyn, grannar som tittar på en (snarare jag som tittar på dom men ändå, skulle kunnat vara tvärtom)
- Fettfläckar och borrhål bakom alla tavlor och grejer på väggarna.
- Spökar (sa faktiskt inte det, vill ju inte att dem ska tro att vi är galen :P)
- Golvet lutar så att alla dörrar far upp eller stängs beroende på hur det lutar
 
Imorgon kommer nästa par, klockan 15.00 det är lite jobbigt att man ska ha folk springandes här hela tiden eftersom att vi måste städa så ofta :P
Kom på att jag kanske inte skulle vara så negativ eftersom att då kommer det många å tittar på lägenheten..bli första nöjd så behöver jag inte visa den flera gånger och slipper därmed att städa så ofta!

Varje gång det ringer så tror jag att dem ska ringa angående jobben jag sökt! när får man veta?

Gårdagen spenderades på stan, klippning sedan lunch med Pinar, Parra, Camilla, Linus och Moa. efter det så gick jag och Camilla hem till syster och drack kaffe och umgicks, blev bjuden på middag sedan tog vi bussen hem, annars gjorde vi inte så mycket, såg på tv och pratade till långt in på natten.. haha är inte van att lägga mig så sent :P

Idag har vi haft tjejgruppträff, där vi diskuterar alkohol och samhället.. Vi har även ansökt om examen :) Tjoho!
visat lägenheten, tränat och nu sitter jag här i soffan och ser på värsta bilförare, snart blir det svensk maffia.. sedan sängen då jag tänkte kliva upp 8 och springa på gymmet.

hej hej!


Rollspel

Idag har vi haft föreläsning i självkännedom och personlig utveckling, intressant! :)
fick även göra lite rollspel, skulle försöka få igång ett samtal med en ungdom som vägrade prata. alltså ungdomen var då vår föreläsare, alltså ingen ungdom :P
Har ju jobbat med ungdomar, men det känns så fel när det är på låtsas. jag börjar ju flina och kan inte riktigt hålla mig för skratt.. var nog lika bra att jag slutade med amatörteatern, det finns nämligen inga skådespelartalanger hos mig inte :P

Annars har det inte hänt så mycket idag, har läst klart deconstructing boken, så nu ska jag bara skriva klart sista uppgiften till seminariet nästa vecka.. Sedan har jag varit och tränat BP/spinning.. super jobbigt!
plus att det är super kallt ute, så man ska ha creed bara man tar sig utanför dörren :s

kvällen har bestått av tv tittande, halv åtta hos mig, sofias änglar, den hemliga miljonären, cougar town och the middle :P tisdagar så är det mycket bra på tv´n.

Imorgon ska jag klippa mig klockan 9, fråga mig inte varför jag inte frågade om en senare tid, men är huvudet dumt så får kroppen lida, för det är säkerligen 20 minus imorgon oxå..

Nej gott folk, Godnatt!

Vet hut! :P

Dagen har varit lång men bra, har haft föreläsning mellan 9 och 16 idag.
på förmiddagen pratade vi om könsperspektivet i socialt arbete samt om kategorisering och på eftermiddagen så har vi prata självkännedom och personlig utveckling, ska fortsätta med det imorgon oxå..
annars har jag inte gjort mycket var på ett pass core sedan ett pass stepmuskel.. efter det gick jag hem och käkade. sedan har vi bara suttit framför köksbordet och surrat..

Tänkte ju att jag skulle göra något vettigt, men icke...
fick ytterligare en uppgift idag på självkännedom, ska skriva ett brev till vår föreläsare och berätta min historia bakom varför jag började läsa socionom samt skriva om mina svagheter samt styrkor.. känns jobbigt!
det är inte det enda arbetet vi håller på med nu, har ytterligare tre arbeten att jobba med :s
plus en massa böcker att läsa..

idag när jag gick till Iksu så såg jag en farbror som ramlade en bit bort och ingen brydde sig om honom alla bara gick förbi! så jäkla tragiskt! när jag hade kommit fram till honom så hade han hunnit ställa sig upp, annars hade jag hjälpt han upp men självklart så frågade jag hur det gick.. Hör inte detta till god ton? eller är det bara jag som har lärt mig hur man beter sig?

Nej nu ska jag ta och läsa deconstructing developmental psychology innan jag sussar!
Nanni nanni!

Lite bilder!

Annettes och min middag, vart inte så bra bild men gott var det! :)


Böcker jag läser för att jag måste!


Böcker jag läser för att jag vill! :)



Mina vackra nya glitter skor! ;)


Mina andra nya skor, har dom i svart oxå :)

Veckan

Oj vad den här veckan har gått fort!
Veckan har bestått av plugg, besök hos Maria, umgåtts med Annette, träning och besök hos syster med familj!
I tisdags så lagade jag och Annette super god middag, parmaskinkinlindad kyckling med vitlökssnusk inuti och Annettes hemgjorda potatisgratäng till! Mumma!
Onsdag så hälsade jag på Maria, där jag blev bjuden på hemgjorda hamburgare, mumsigt :)
Torsdag så åt jag och Annette kebabtallrik och chokladbollar till efterrät
Fredag och idag så har jag ätit hemma hos syster!
haha temat är mat, jag äter överallt men inte hemma hos mig :P
Nää men det har varit en bra vecka :) 

Är klar med första uppgiften ska göra andra uppgiften imorgon hade jag tänkt. så imorgon blir det till att kliva upp tidigt, gå och träna, sen sätta mig med uppgiften.

Har nyss fått skjuts hem av Jonas, hoppade av vid centrum och köpte lite lördagsgodis :P så jag har å snaska på under melodifestivalen.

Såg två hemska, bra filmer igår eller ja en såg jag inte klart..
i spit on your grave, vidrig film men slutet är riktigt bra! den andra filmen var den svenska psalm 21, läskig!

Nej nu ska jag ringa hem och surra, sen tänkte jag hinna ringa Sara, annars gör jag det imorgon!
Bye!

Burslesque!

Vilken bra film! en riktig feel good film eller kanske lite feel bad film eftersom man blir så himla svartsjuk på hur duktig dom är på att dansa och de otroligt vackra skorna! :P

Igår var jag på biblioteket och pluggade rån 12 till 16, sen for jag till syster och åt middag och umgicks innan vi skulle iväg på bion.. Vi gick in i salong 6 och satt oss, ingen annan var där!  hade bästa platserna och kunde ta av skorna och slänga upp fötterna! perfekt!
allt som allt så var vi fem stycken i hela salongen, super bra!
En riktigt trevlig film! :)

Efter det så följde jag med hem till Lella och sov där, imorse innan 8 fick jag skjuts av Jonas till skolan, hängde på dörren till biblioteket, samtidigt som en bibliotikarie försökte utöva nån form av makt, omöjligt att öppna en minut innan  8! :s Dörren öppnades, jag sprang in, fram till bokhyllan där min bok skulle vara, den jag inte fick tag på igår! Tror ni att den var där? NEJ! något jäkla pucko har gömt den, jag blir så arg!
så då gick jag upp till min lärare som har boken och jag tänkte att om man frågade så kunde man få kopiera ur hennes bok men ICKE! citat "Tanken är att studenterna ska köpa böckerna inte kopiera dom!" Men herregud!! tror hon att studenter är rika eller? hur ska vi ha råd att köpa böcker för ungefär 4000 - 5000 kronor en månad?
Ja men nu har jag inte något annat val än att köpa den förbannade boken..

Så nu har jag suttit och pluggat på biblioteket fram till 12 då jag vandrade hemåt för att äta lunch och nu sitter jag här, ska strax köra igång med plugget igen.. tråk!
jag ska skriva om Tommys emotionella utveckling..

Klockan 16.30 blir det ett core pass, sedan ett pass stepmuskel..
Sen ska jag hem och mysa ner mig i soffan, eller ja först duscha.. klockan 8 ska jag se på tvåan, vetenskapens värld.

Nej plugget kallar!

Ojoj!

Trodde jag hade fått bukt med mitt shoppande :P haha
men icke, vart lite grejer igår och lite grejer idag, men jag skyller på att jag faktiskt har råd att spendera lite grann, var ju faktiskt ett tag sedan jag köpte något till mig själv nu..
Jag inhandlade en bh, två par hipsters, ett linne och ett par träningsbyxor på Halens.. sedan råkade jag surfa in på Nelly där jag har spanat på ett par glittriga skor såå hmm.. det vart två par skor där *oops* ;P

Sååå snygga! :)


Gick och la mig väldigt tidigt igår kväll, vaknade dock runt 1 tiden av ett sms från Annette som har fått magsjuka, så jag fick gå ensam på pilatesen imorse, hann springa nån kilometer först på bandet..
sedan sprang jag hem, hoppade i duschen och hoppade på första bästa bussen ner till stan, där jag träffade Lella, Freja och Sixten. Vi tog en lunch på Waynes och sedan gick dom hem och jag fortsatte med mitt shoppingsug från kvällen innan :P
köpte tre träningslinnen, en tröja och glittriga leggings. här skyller jag på att det mesta var på rea :P
men nu har jag shoppat klart, men jag behövde verkligen träningskläder! och de glittriga skorna :P tänkte nämligen ha dem på examens middagen :D

Jaha vad ska ensamma Hanna göra ikväll då?
hmm.. ja jag tänkte se på melodifestivalen, inte för att jag egentligen tycker att det är bra men då får jag tiden att gå. Tanke var juh att jag skulle umgås med Annette ikväll men nu känns inte det så JÄTTE lockande :P ta inte illa upp, Annette :P

p.s. har köpt mer corn nu :D


Lång dag med utvecklingspsykologi

Har haft föreläsning i utvecklingspsykolog från 8 imorse fram till 13.00, låter kanske inte sådär super länge men det var det.. alltså inte för att det inte var intressant, det var verkligen super intressant, visserligen mycke upprepning av det vi redan kan men intressant.. jo varför det var jobbigt var för att vi är inte van vid fem timmars föreläsning,

Efter det så har det inte hänt så mycket, låg och läste en stund innan det var dags att gå å träna, va på ett pass bodycombat..kul kul :)
Kom hem till min tomma lägenhet, Camilla åkte nämligen hem till Gävle idag så nu är jag ensam..
och jag har tagit fram mina rostade majsar som Camilla avskyr när jag äter eftersom det låter så mycket, så nu passar jag på! :) men det börjar ta slut :s

PÅ söndag ska jag på bio med syster, ska se Burlesque :) tror att den är bra!

Senare ska jag äta nyponsoppa och glass! mumma! och se på lite avsnitt criminal minds!

Nej nu måste jag ringa min Lisafisa!
Todelo!

p.s. nu är cornen slut!

Nää det är väl dags att skriva igen!

Bloggandet är lite grann som träning, när man är ifrån det för länge så blir det svårare och svårare att ta sig tillbaka.. Så idag tar jag itu med bägge sakerna, ska träna klockan 16.00, nu är det bara att sätta igång igen, var ju sjuk där söndag, måndag och tisdag, igår var jag bara lat :P
Camilla är sjuk oxå, vi misstänker magsjuka, men jag har klarat mig än så länge från magsjuka alltså *ta i trä*

Vad har jag gjort idag? hmm.. inte mycket, varit ute på promenad, varit och handlat lite, sedan har jag sökt sex jobb i Sollefteå, vi får se ifall de vill ha mig..

Hade en fantastisk bra helg hemma i Sollefteå iaf! :)

imorgon åker Camilla hem till Gävle och jag blir kvar här i tio dagar ensam i vår hemsökta lägenhet, ahh men det ska nog gå bra :P Det blir en massa plugg, ska försöka sitta på biblioteket så mycket som möjligt, ska försöka vara så lite lat som möjligt, träna ska jag oxå göra en massa sedan den lilla tiden jag får över så ska jag se på tv, serier, filmer m.m. Sen ska jag försöka umgås med Annette lite granna, efter dessa fyra månader så kommer vi ju inte att ses så mycket längre! :s

nej nu kanske man ska ta och göra något vettigt, kanske läsa lite grann, har massor att läsa!
Puss o kram syns på stan!

RSS 2.0