Jag vill hem!

Jag vill hem!
Jag kan hoppa på 16.00 bussen och åka hem men då är jag inte framme förräns 22.45 och sen måste jag tillbaka på söndag vilket känns jobbigt. Det är för kort tid hemma för att jag ska spendera så mycket tid på en buss!
Får åka hem snart och ska då vara hemma en hel vecka..
Men hade varit riktigt roligt att fira Halloween med mina vänner hemma, dem verkar ha gått in för det här helhjärtat! Hoppas och väntar på en massa fina bilder från er :)

Sara tänk om du kunde varit här nu! saknar dig!

Nej nu ska jag springa i väg till campushallen och köra lite spinning med mig själv, hitta på ett eget pass med andra ord...skingra tankarna.

hej hej


Back to the blogg :P

Haha ja jag behöver väl inte säga så mycket har varit alldeles för lat för det här skrivandet!
Finns så mycket annat roligt att göra t.ex. se på Allå allå emliga armén! :)
Åhh måste kanske berätta att jag fick VG på min senaste tenta så det blev även VG i betyg! och fick äntligen betyg på min b-uppsats så nu är jag redo för praktiken..
Har även ändrat på min praktikplacerings lista så nu hoppas jag att jag får min första, känns lite läskigt men samtidigt väldigt intressant..
Ikväll har jag, Pinar, Parra och Camilla varit på salsa kurs på Nordanå, var riktigt roligt. Fast det är nog inget jag kommer fortsätta med men roligt men lite omväxling.. Den här veckan har varit en riktig träningsvecka, super kul! måndag spinning, tisdag spinning onsdag ki-box, torsdag salsa och imorgon blir det nog ett eget kombinerat spinning pass skulle jag tro, för allt på friskis är inställt p.g.a. Halloween.. men men som värd har man nyckel och grejer så jag kommer in i spinninghallen ändå :)
Apropå Halloween så är det lite tråkigt att det inte blir någon riktig halloween fest, hade sett fram emot det :P
Blir lite avis på er där hemma i Solla :)
nej man får göra det bästa av det helt enkelt!
köpte en vin flarra idag ,oxå fick jag en liten tablettask för att jag är så snabb på att visa körkortet :P

Har känt mig lite, väldigt off på sistone. Men jag tror att jag har lite hemlängtan, vilket är lite ovanligt men det har jag!

Igår såg vi skräckfilm och det resulterade i att jag inte kunde sova på typ hela natten, somnade runt 4.00 tiden. usch det var längesedan jag hade så svårt att sova p.g.a. en skräckfilm. Huvva bara hon inte hemsöker mig i natt oxå!

Nej nu ska jag se ett avsnitt allå allå!
Godnatt!

40 års kalas!

Dagen började ovanligt tidigt för min del :P nää inte riktigt så illa va det väl men men...
sedan fick jag skjuts in till stan, där jag träffade annette för en snabb fika på Sandys :)
Efter det var det bara att springa hem till kalaset, det var riktigt trevligt, Jonas fick ett gubbpaket, en t-shirt och barnvaktskuponger av mig. de två första var även från Lisa..
Nu är det full rulle här, för Jonas ska ha "gubbfest" nere i källaren så han håller på att fixa och dona!

Fick även reda på att jag ska ha utvecklingssamtal den 19/11. det ska bli intressant synd bara att det inte är samma som förra gången!

Nej men nu orkar jag inte skriva mer. Ikväll blir det myspys med Syster yster och annette!

hej hej  


Nu börjas det igen!

Ja det gör det minsann, jag orkar inte ens starta min dator längre, så lat har jag blivit. det är därför det nu är ett tag sedan sist jag skrev, men eftersom jag har mitt spinningpass idag så måste jag starta datorn för att se dem som bokat, så då tänkte jag att jag skulle passa på nu då!
18.50 ikväll efter mitt pass så tar jag bussen till Umeå! :)
Ska bli så skönt!
Jonas fyller nämligen 40 på lördag så det ska firas med en massa skämt om hans ålder! :P
Förhoppningsvis kommer mamma och pappa oxå på lördag så då är pappa med och skämtar :D ska bli mysigt att träffa päronen! var två månader sen sist!
I förrgår så klippte jag mig och igår färgade jag håret, så nu ser man hyfsat normal ut igen!

På träningsfronten- Ska förhoppningsvis få ett till värdpass på onsdag med ellinor! vilket jag hoppas för hon är super trevligt och har jätte bra musik! så då blir det tisdag ridning, onsdagar spinning och fredagar spinning, sen blir det mer utöver men just dom här är så att säga obligatoriska! och då finns det inga lathets ursäkter!
Och onsdagar blir jätte bra för då kan jag passa på att gå på ki-box när jag ändå är där!

Nej nu ska jag störa Parra, Pinar och Anabel när dom pluggar!

Hej hej!

Måndag

Dagen började som vanligt skit, mådde inte bra imorse men men...
Klev upp och åt frukost sen satt jag och läste en artikel som vi ska läsa, riktigt intressant.
våld i vardagen hette den, läste ytterligare två artiklar efter det som vi ska läsa, fick låna dem av Parastoo så jag slapp läsa dem på datorn...
Blir så arg när jag läser artiklarna, hur rättssystemet kan se på våldtäktsmän och deras offer. Tjejerna får skylla sig själv, hon flörtade, hon bar kortkort osv. är detta relevant?
är det då okey för en kille att tro att han har rätt till sex bara för att tjejen uppträder flörtigt?
usch blir så arg!
46% kvinnor har varit utsatta för fysiskt/sexuellt våld eller hot om våld någon gång efter sin 15 års dag!
var femte kvinna har/blir någon gång utsatt för våldtäkt eller försök till våldtäkt!
26 600 fall av misshandel mot kvinnor anmäldes 2007 och detta är bara 1/4 av den misshandel som verkligen äger rum! mörkertalet är för stort!
helt sanslöst, blir så förbannad!

hade iaf spinningen idag, var kanske inte så lyckat då jag inte var frisk, trodde hjärtat skulle hoppa ut ur bröstet på mig.. efteråt gick jag hem och åt, sen hoppade jag in i duschen..
sedan slog vi på en av filmerna vi hade hyrt igår.. 17 again helt okey, hyfsat pinsam på vissa ställen :P
efter det var det svenska hollywoodfruar!

och nu ska jag läsa lite sen sova, börjar klockan 9 imorgon och då har vi myndighetsutövning i socialt arbete och klockan 13-16 har vi föreläsning i offentlighet och sekretess! sedan blir det ridning för hela slanten!

Godnatt 

Söndag och sjuk!

Vaknade återigen imorse klockan 8 och mådde piss! Låg och tyckte synd om mig själv fram till klockan 11 då Camilla ringde mig. klev då upp och sen for vi till vitberget och gick en promenad, såg massa djur i träformat längs spåret :P haha mysigt.. dock var uggla obehagligt stor!
Efter det for vi på loppis och kollade lite, mycke krimskrams! Sedan for vi och handlade och efter det hem!
där vi låg och kollade på mammas pojkar sedan gick vi in till stan och hyrde tre filmer.
en komedi, en drama och rysare! rysaren var dock från 1981 så vi får se hur bra den är :P
Måste bara klaga på Hemmakväll! snacka om dåligt organiserat! det var ingen genre indelning utan man fick leta runt som nån galning, det kunde vara en barnfilm och bredvid den var det en skräckfilm osv. ingen ordning alls! Dåligt dåligt!
Våfflor blev det till middag, mysigt. sedan såg jag på one tree hill och priviliged! Efter det desperata mammor på trean :P och efter det såg vi på Evan den allsmäktige trots att vi hade hyrt tre filmer :P
Klockan 23.15 åkte vi och hämtade Parra på flygplatsen och nu är vi hemma, ska sova nu!
Och nu har jag 37,9 i feber! suck! ja det kanske är the sweinflue trots allt...
nej nu ska vi inte tänka så negativt, jag har nämligen spinningpass imorgon som jag måste gå på!
så jag mår nog bra imorgon..
Kanske man ska se ett avsnitt Allå allå! :)

Godnatt då!

Första halvlek! Skärpning Sverige!

Sitter på mitt rum och ser på matchen och har nu bitit sönder alla mina naglar!
Matchen började inte alls bra men det tog sig där en stund, men försvarsspelet måste bli betydligt bättre, betydligt bättre!
Känner på mig att den här matchen inte kommer att sluta så som vi vill, 2-0 till Danmark skulle jag gissa på!
Förhoppningsvis har jag fel!

Har varit en riktigt tråkigt dag i övrigt men men så är det när man är sjuk, var in till stan och hämtade en liten insexnyckel till mina spinningskor, sen försökte jag hitta min hårfärg vilket var typ omöjligt.. konstigt konstig..
Efter det handlade jag lite smått och gott inför matchen, lite öl och ostkrokar! :)
Sedan la jag mig och såg på film, Timber Falls efter det såg jag the city på mtv sedan ytterligare en film uptown girls..

Imorgon blir det träning, först ut på promenad med Camilla sedan är det core 18.00 efter det är det skivstång 19.00! skönt att få träna, tog även på mig att värda på mitt gamla spinning pass på måndag.
Och jag vet att man inte ska träna när man är sjuk, men jag orkar inte ligga här inne och jag tror man behöver röra på sig lite för att bli frisk, det är min filosofi och det har det alltid varit, funkat bra oxå :P

Gud vad jag saknar fotboll när jag ser matchen!
Nu jävlar Sverige får ni faan lov att vinna!


Sjuk och fotbolls VM!

Vaknade nyss, kan inte somna om! mår inte speciellt jätte bra och har lite feber..
Skulle egentligen ha följt med Camilla och hennes familj på något roligt idag men känns inte så kul att fara när jag är sjuk, speciellt inte om jag skulle lyckas smitta någon även om det nu bara är en förkylning..
Skellefteå hårdast drabbad i Sverige! som tur har det inte växt ut någon knorr i min bak :P

Nu ska jag sitta här vid datorn och beställa lite grejer, titta efter en bra födelsedagspresent åt fyrtioåringen i Umeå :P är det någon som har en bra idé på vad man kan ge till en kille som fyller 40? dom har ju oftast allt i den åldern.. Men det ska vara något roligt!

Ikväll ska jag se på fotbolls VM! nu gäller det verkligen!

hej hej

Ny kurs

Den här kursen verkar super rolig. Vi ska nämligen göra en övningsutredning, vilket kommer att bli jobbigt men mycket givande. vi får äntligen lära oss hur saker och ting går till känns super bra!
sen ska vi även ha samtal med skådespelare som låtsas vara ungdomar som håller på med droger. Vi ska till och med ringa dessa ungdomar och låtsas vara socialtjänsten :P haha
kalla till ett möte med ungdomen och dennes vårdnadshavare. Är redan lite nervös för man vet verkligen inte alls hur det kommer att gå. jätte spännande!
vårdnadshavarna är även dom skådespelare.. ska då ha ett samtal med dem och verkligen gå in i rollen som socialarbetare. samtalet ska vara ca en timme sedan får man feed-back av observatören(läraren som kommer att sitta i rummet under hela samtalet) och även feed-back från skådespelarna..
kul kul! :P kommer att vara super nervös.. haha

har haft föreläsning hela dagen, trött men intressant..
är fortfarande förkyld :S bläää..

Ikväll ska jag till Rebecka och hälsa på, träffa hennes lilla valp och se på hockey.. Skellefteå-Rögle vette faan vad jag ska heja på :P

i helgen blir det kanske Linus stuga beror på hur jag mår och ifall jag orkar..

Nej nu ska jag ta och skicka ett mail till Skebo chefen och säga att jag kan ställa upp och vara representant för vår korridor så att vi oxå får vara med och bestämma vart pengarna som vi får går till! plus att jag får fika på Stigs om jag är med :P haha ingen tackar väl nej till en fika på Stigs :)

Bye bye

VG tenta och ridning

Klev upp halv 9 imorse, käkade lite frukost sen var det bara att börja med tentan, suck den var riktigt jobbig!
Det var fem frågor men svarade bara fullständigt på fyra av dem, femte fråga var om arbetsrätt och den sög! nä men den var super svår.. skickade in tentan kvart i tre så en kvart innan sluttid.
Efter det for vi in till stan skulle på Skebo för Camilla skulle fixa med parkeringen men dom hade stängt klockan tre. Efter det blev det affären för att handla inför kvällsmyset!

Sedan vart det ridning för hela slanten, hade dressyr fick även en ny häst idag, Lola. en riktigt surtant! :P Men men det gick bättre än förväntat, vart varken sparkad eller biten! kanoners
Efter detta for vi hem och Helena hade lagat mat till oss! Mumma!
Blir riktigt tråkigt när Helena flyttar, kommer kännas tomt speciellt när det flyttar in någon i hennes rum! Förhoppningsvis blir det inget mongo :P men det blir säkerligen ingen bullmamma som Helena inte! ;P
Har även sett Desperate Housewives, spännaden med den nya familjen som flyttat in och att Susans dotter kanske blev mördad oxå! intriger intriger!

Ohh kanske glömde att berätta att det snöade här i Skeå i söndags! underbart! :)
så nu har vi en alldeles egen skridskobana på parkeringen, haha!

Nej nu ska man sova så man orkar kliva upp i morgon! Har nämligen föreläsning om våld i nära relationer, ska bli en intressant föreläsning..

Midnight skies - The Perishers

Nighty Night Sleep Tight!

Sjuk

Nu var det tydligen min tur att bli sjuk, suck!
riktig jobbig morgon, mår betydligt bättre nu på kvällen men det är som det brukar vara..
Var iaf på biblioteket idag och letade böcker, lånade tre böcker, en till kursen som börjar nu och sen två som ska läsas till nästa kurs. Nästa kurs verkar väldigt intressant, handlar om det jag vill jobba med i framtiden. Psykiatrin så jag lånade en bok som en pappa till en flicka som har en psykisk sjukdom, pappan har skrivit boken om hur det är att leva med någon nära som har drabbats av psykis sjukdom, riktigt intressant...
Praktiken närmare sig med storm steg och jag är fortfarande osäker om jag vill vara på psykiatriska mottagningen eller på vemyra! någon som har en åsikt?
samverkansdagarna i Umeå var riktigt roligt, spännande att få höra om polisstudenternas utbildning och syn på saker och ting. vart faktiskt sugen på att bli polis oxå :P haha
jag kommer få plugga i evigheter, först den här utbildningen på 3,5 år sen psykoterapeut 2 år och sen polis 2,5 år :P haha fast nä jag skippar nog polisen men hade varit skoj, deras utbildningen verkade vara rolig :)

Imorgon är det VG tenta på tapeten, får se hur det går, men det blir som det blir, har ju godkänt iaf :) och det är huvudsaken..

Fick Allo Allo emliga armén säsong 1-5 av min syster så nu har jag det jag gör, plus en massa böcker!
Har ni möjlighet så tycker jag att ni ska läsa Stephen King Duma Key, jätte bra bok!

Nej nu blir det färjan :P
Bye bye


RSS 2.0