Tack för visat intresse!

Finns det nå mer deprimerande än att få ett mail där det står. Tack för visat intresse!?
Har fått tre stycken sådana idag, känns ju inte sådär super kul!
Men men.. har ju som sagt en intervju nästa vecka sedan väntar jag på svar från tre tjänster till.. har sökt en idag som jag verklige verkligen skulle vilja ha.. det är ett vikariat på sjukhuset som kurator på akutmottagningen.. Det låter superintressant och roligt..
så nu håller vi tummarna för det eller det på kommunen..

var meningen att jag och Camilla skulle på morgonpromenad imorse men Camilla skrev ett sms (jag vet det låter roligt då vi bor i samma lägenhet) imorse och skrev att hon var sjuk. så jag fick gå ut och gå själv, himla fint väder.. Efter det så var det bara att sätta igång med plugget..
Har skrivit lite mer än två sidor av fem.. låter inte så bra vilket det inte är heller, hade hoppats på tre sidor idag då det ska vara inlämnat på tisdag..
men men har ju även skrivit ett personligt brev till tjänsten jag sökte :)
så lite har man fått gjort idag iaf.. och är inte klar än..

Men nu ska jag snart ta och steka lax.. ska bli mums! Man ska ju bli smart av fisk så vi får hoppas på det så kanske jag har skrivit färdigt arbetet tills imorgon :P

hejhej

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Umeå igen!
Kom fram igår strax efter tre tiden, mellanlandade hos syster, fick middag och efterrätt :) Och ett jätte fint armband av lill Freja! Sixten kände dock inte igen mig i början så han var ganska ledsen, vart nog rädd för mig skulle jag tro :P
Runt 8 tiden så skjutsade pappa hem mig till mitt lilla bo, kändes himla skönt att komma hem faktiskt.. Trivs riktigt bra i min/vår längenhet..
väl hemma så satt jag och Camilla och pratade fram till halv 1 tiden..

Idag skulle vi ha haft skolan, vart inte av eftersom ja det vart helt enkelt inte av :P
Köpte ett par Reebok skor idag så nu är jag nöjd, måste bara hitta ett par jeans och examensklänning sedan är jag supernöjd! :)

Snart kommer Annette, tror hon har saknat mig ;P Det blir desperate och sedan bb och efter det hopp i säng eftersom vi har föreläsning imorgon.. ska bli en riktigt spännande föreläsning om kriminalitet, föreläsaren är en före detta kriminell så det ska bli intressant..

Nej nu ska jag surfa in på Nelly, sedan betala räkningar..
tjingeling!

Finnsjön!

Har haft en mini semester som Sara kallar det.. Varit uppe i stugan och bara tagit det lugnt, mycket eftersom att vädret inte tillåtit någonting annat. Vädret har varit helt schizofrent!
Vi har bara surrat en massa, varit ute på promenader med Nora, ätit och bara mått gott!
Nä helt underbara tre dagar :)
Sara jag har tagit reda på vad sjöarna hette, där vi hamnade efter vår 2,5 timme långa promenad igår. Västbysjöarna och det är faktiskt en bra bit..

Idag ringde telefonen! Har blivit tillkallad till arbetsintervju den 6/4! :) Ska bli riktigt spännande, får se vad som händer. det är ett vikariat som socialsekreterare, biståndshandläggare och varar fram till 19 februari 2012..  Så nu håller vi tummarna och hoppa att det går bra :)

Nej nu ska jag ner och dricka kaffe! bye bye!
 

:) - :s

Idag har jag jobbat, känns bra att vara tillbaka på Vemyra.. Trivs himla bra med både personal och flickorna och det är just därför som mitt beslut är så himla svårt :/
Vad ska jag göra eller snarare hur ska jag göra? ska jag sitta och vänta på svar från de jobb jag sökt eller helt enkelt gissa på att jag inte fått dem.. ahh det är svårt..

Jobbar natt lördag och söndag oxå, ska bli skoj :) Sen när jag vaknar på måndag så far jag till stugan :)

Nej nu ska jag slå en signal till Louise och gå ner till henne, sen väntas en promenad!
Tjingeling!

Sollefteå

¨Ja tänkte faktiskt bjuda på ett inlägg fast att jag är hemma :P
Det är superskönt att vara hemma! Jag har inte gjort mycket alls..
Varit ute på hundpromenader, umgåtts med mamma och pappa samt varit lite med Lojsan :)

Idag har jag dock varit lite effektiv, har suttit på biblioteket (med sotarn :P) och pluggat så nu är jag klar med en uppgift, har bokat tid hos tandläkaren, torsdag blir en effektiv dag vill jag säga :)

Jag har läst klar The Neverending Story (världens bästa bok) så nu har jag börjat på De apatiska av Gellert Tamas (Jätte bra). Det är underbart när man får läsa sådan som man själv vill!

Nej nu ska jag göra något, kanske ringa Louise och fråga vad hon pysslar med...
Bye
 

MI

Idag har vi haft utbildning i MI (Motiverande Intervju), motiverande samtal, har varit en intressant men otroligt jobbig dag. Känner att hjärnan är helt mos just nu!
kanske inte så konstigt då man har suttit helt still och koncentrerat sig i 7 timmar..
Sprang hem och diskade, gick ut med soporna och sprang iväg till bussen, missade bussen, fick sitta och vänta på nästa :P
Så nu är jag hemma hos syster och hennes familj, där jag har fått middag och kaffe :) så nu är jag helnöjd men oxå heltrött!
Imorgon 11.35 så går bussen hem, är hemma 15.30!
Har fått ett kvällspass och två nattpass på jobbet, super bra att jag får jobba lite. drömde inatt att jag skulle bli dammsugarförsäljare :P kanske inte riktigt det jag utbildar mig till...
Den 21 så far jag iväg till stugan och är där till den 23! Sara (Pim & Bim) :P och Nora följer med mig! ska bli helt underbart och förhoppningsvis så får vi fint väder! :)
Nej Tjingeling

Fettis(dagen)!

Startade dagen med en morgonpromenad, promenerade förbi ICA där vi inhandlade fyra semlor.
Klockan 10 så gick vi ner med all vår tvätt till tvättstugan där vi upptäckte att vi inte alls hade bokat klockan 10-13 utan 13-16, så det var bara till att kånka upp med all smutstvätt igen :P
Så idag har vi tvättat och pluggat, det sistnämnda har väl gått si sådär, har skrivit 1 sida av 4 iaf, så förhoppningsvis hinner jag skriva 3 sidor till imorgon efter seminariet..

Var på Bodypump/spinning, det var inte Pernilla idag utan en annan tjej och henner spinning del är så fruktansvärt tråkigt, håller nästintill på att somna på cykeln. men det gick bra iaf, la´på extra på bodypump, på benen och på ryggen. Så har lite ont i ryggen nu, tror bestämt att jag tror att jag är starkare än vad jag egentligen är.. höll inte på att få ner stången från axlarna efter ben delen :P

Nu till kvällen så har vi haft besök av Parra och Pinar, så vi bjöd på kaffe och semlor! :)
Spelade lite kort, surrade och sen såg vi på BigBrother :P



Nej nu måste jag sova! Tjingeling!

The Beatles - Here comes the sun!

Det är sådant underbart väder! solen skiner och jag känner att humöret är på topp!
Har haft föreläsning hela dagen, så har inte fått njuta sådär jättemycket av solen men jag har haft persiennerna uppdragna till mina klasskompisars förtret! De var inte sådär jätteförtjust av att ha solen i ögonen :P
men det skiter jag i för solen är ju här!
Har varit på stepmuskel rock nu på kvällen, det var jättejobbigt men jätteroligt!

Under veckan gäller det att..
Tisdag - tvätta, plugga, plugga, plugga, träna å ta en fika med Parra å Pinar
Onsdag - Seminarium 9-12, Efter det plugga
Torsdag - Utbildning i MI (Motiverande Intervju, motiverande samtal)
Fredag - Bussen hem, 11.35 :)

Min favvo i BB lämnade huset! Suck! Tobias och Peter var ju självklara favoriter..

Nej nu ska jag sova!
Nanni Nanni!

Super duper helg!

Gårdagen var suverän! vilken dag :)
Inget pluggande, morgonen bestod av ett stepmuskel pass sen hoppade jag och Annette ner i bubbelpoolen och pratade/planerade vår resa till nya Zeeland :)
Sprang hem, hann precis duscha och klä på mig så kommer mosters favoriter in genom dörren, Love och Freja! Var barnvakt mellan 12 och 15, vi hade super kul. Först så åkte vi pulka här utanför oss, fast upptäckte ganska fort att det gick snabbare att åka på rumpan :)
Sedan tog jag, Love och Freja bussen in till stan, hihi dom var så söta, Freja var helt frälst i bussen hon gjorde en liknelse att åka buss var som att åka karusell...
Sedan gick vi på bokhandeln där jag inhandlade två böcker till, till mig själv och varsin present åt Freja och Love. Efter det vart det lunch på Mcdonalds och slutligen mötte vi upp Lella, Jonas och Sixten på Barista för en latte!

Lite bilder..







Kvällen bestod av middag på Gandhi (en indisk resturang) med Linus, Sylvia, Stina, Camilla, Annette och jag.. Efter det så vart det bio, The Rite med Anthony Hopkins. En bra film, ingen wow film men bra..
Det var helt enkelt en super bra dag! :)



Idag så har vi varit på biblioteket och läst mellan 12 och 15, efter det har vi varit på promenad, lagat middag och nu inväntar vi BigBrother :) 

Vilken dröm!

Haha ja du vilken dröm!
Jag drömde att jag var hemma i Sollefteå och hela gänget skulle ut, så vi skulle förfesta hos Louise men det konstiga med drömmen var att Louise inte bodde där hon bor utan hon bodde på biblioteket, så vi var på biblioteket och förfestade :P
Klockan halv 1 så gick vi ut, skulle till bowlingen men kom på att det bara var en och en halv timme kvar tills det stängde så alla gick tillbaka till biblioteket förutom jag.
Jag gick hem och vände i dörren och gick tillbaka till biblioteket, väl nere så var klockan tjugo i 2, träffade alla andra som var på väg att gå till bowlingen. Jag tyckte att det var jätte puckat att betala in sig för 20 minuter så jag stannade kvar på biblioteket..
Efter en stund där inne så hör jag ljud från källaren och helt plötsligt dyker Catrine upp.. hahah Så hon och jag springer upp på ungdomsavdelningen där vi hittar en massa målarböcker som vi börjar måla i :)
hihi det var trevligt!

Det var de här personerna som var med i min dröm :P
mina vänner :)
Cissi och Lina

Louise och Dinka

Malin (och Kameran)

Helene och Catrine

Sara och jag

Dinka, Johanna, Melinda och Sofie


Ja det där var min dröm, Camilla tydde den imorse och menade på att vi spenderar alldeles för mycket tid på biblioteket :P kan nog vara så...

Dagen har bestått av plugg mellan 9-15, sedan har jag varit på 70 min spinning, ätit våfflor och nu sitter vi och ser på American idol, i väntan på svensk maffia och Bigbrother! :P

Tjingeling!

Välkommen mars!

Nu känns det inte som att det är länge kvar, är mycket inplanerat och mycket plugg så det kommer att gå himla snabbt.. Alltså tills jag är klar :)
Nu börjar solen komma fram och det är till och med plusgrader ute, en stund iaf...

Dagen har bestått av en massa plugg, var i skolan mellan 9-15, sen vandrade vi hem och ut på en lång promenad, var ute och gick en och en halv timme.. Har även blivit klar med första uppgiften, bara lite finlir kvar, den andra uppgiften skriver jag på lite då och då, då den handlar om varför jag valde socionom, vad jag lärt mig osv. sista uppgiften började vi med idag, är en del läsning som skall göras.. men det går bra :)
Det har varit en lång dag!
men är super nöjd,, dagarna går fort och snart får jag åka hem! :)

Var hos Annette igår och skulle beställa examensklänning(ar), men de jag ville ha var slutsålda! suck!
vart iaf en klänning och ett par cykelbyxor.. (haha jag vet men de är till spinningen faktiskt :P) Har nämligen kommit på att det blir så varmt i knävecken så då passar cykelbyxor utmärkt, det hör man ju faktiskt på namnet! ;P

Tänkte bjuda på lite vårsken!
Tjärnmyrn


Lill Nora! :)

RSS 2.0