Ensam!

Ja du dagen har varit låång, väldigt lång faktiskt.. klev upp strax innan 8 och sedan sprang vi iväg till skolan, skrev ut våra arbeten, skrev en kladd inför c-uppsatsen och sedan var det bara att söka litteratur. så nu har vi sex böcker att läsa till att börja med. sedan blir det väl ytterligare böcker och typ hundra vetenskapliga artiklar :s
klockan 11 ansåg vi att vi inte orkade leta mer så då gick vi till Hum huset och fikade. Det är billigt och har man tur så får man se några snygga polisstudenter :P

Klockan 12 så träffade jag på tjejen från termin 3 som skulle intervjua mig, var riktigt trevligt att för en gångs skull bli intervjuad och inte tvärtom.. Jag tror hon vart besviken på mig, för hennes arbete skulle handla om stress och jag är inte en sådan stressig person så jag hade inte så mycket att säga om min egen stress.. men det var trevligt, hon bjöd på fika :P

Efter detta vandrade vi hem, Camilla packade det sista och sen gick vi upp till Ålidhemsfiket och käkade lunch :) tills hon skulle med flygbussen, efter det så gick jag hem och då hade jag fått en avi, så sprang åter upp till Ålidhem centrum och hämtade ut mitt paket, tröjan från tradera, (fick även alla serie boxar idag). Sedan var det bara att byta om och springa iväg till Iksu för ett core pass och ett stepmuskel pass :)
sen hem hämtade Jonas dator och sprang återigen upp till Ålidhem Centrum och lämnade datorn och fick tillbaka min, hem igen duscha, åt och nu sitter jag här!

Min dator låter väldigt högt, iaf om man jämför med Jonas..

Ja men nu är man ju ensam iaf, känns ganska tomt här :P ohh. ska sova alldeles ensam i min stora lägenhet :s får väl se hur det går..Annette är ju i Stockholm så jag kan inte ringa hit henne heller :P nej det ska nog gå bra! jag intalar mig själv det iaf..

Måste ringa Sara oxå fast jag lär ju göra det efter idol, för känner jag Sara rätt så sitter hon fastklistrad just nu :P

Åhh inget för mig!

Idag hade vi information om uppsatsskrivande, 9.00 till 12.00.. faktiskt inte så tråkigt som man skulle kunna tro, eftersom vi har en väldigt skön bibliotikarie som hade föreläsning, lärde mig faktiskt ett och annat, bäst är referens klipp och klistra systemet! :P
På eftermiddagen så hade vi info inför termin 7, måste söka två kurser innan 15 oktober.. tyvärr finns det inget som jag vill ha, finns ingen kurs i psykisk ohälsa, kriminalitet eller missbruk..
det jag har å välja på är barnrätt, Barn unga och familjer, Socialpedagogik, Äldre, Etnicitet och Kvalité och utvärdering..
Det går att läsa termin 7 kurser hos andra universitet, där det kanske finns det jag är intresserad av, men isf måste jag flytta, vilket inte känns så himla lockande just nu...
åhhh.. vet inte alls vad jag ska välja...

Var och tränade först bodypump klockan 16.00 sedan spinning på det, tror faktiskt att spinning ledaren är en Sollefteåbo, kände som igen henne. efter det hem och åt enchiladas som mamma hade skickat upp med pappa som var här igår.. gott gott!

Imorgon ska vi till skolan och skriva ut vårt arbete, lämna in det och sedan söka litteratur till vår c-uppsats. klockan 12 så ska jag bli intervjuad av en från termin 3 om stress, ska bli roligt.
gjorde nämligen själv det här i termin 3, fast inte om stress och inte med termin 6 studenter utan femtonåringar och det kan jag säga var inte det lättaste.. svaren vi fick var: typ, kanske, vet inte.. fick inte ut så mycket av det med andra ord..
Efter intervjun så ska jag och camilla fortsätta leta litteratur sedan ska vi fika på Ålidhem och efter det så tar Camilla flygbussen till flygplatsen och far hem.. själv blir man kvar, ska träna, läsa och sedan på fredag kväll så kommer Sara :)


Virus!

Igårkväll när jag satt i godan ro så pang bom bang så attackerades min dator av virus! skyller fortfarande på Linus :P Iallafall hade super panik igår, inte kul alls.. skyndade mig att föra över allt viktigt till min externa hårddisk så nu ligger det i tryggt förvar där inne..
så imorse var jag tvungen att gå till skolan för att kunna fortsätta på mitt arbete eftersom att jag inte hade någon dator här hemma.. så jag klev upp 07.45 sprang iväg till skolan strax efter 8 och det var bara två grader ute! brrr... Va i skolan till halv 1, skrev klart mitt arbete, är mest bara finlir kvar och fixa referenslistan..
sedan har jag inte gjort så mycket, käkade sen lunch, tittade på grannarna och övervakade grannens ambulansfärd.
Klockan 16.00 sprang jag iväg till träning, var på core och sedan afrikansk dans.. kul kul :)
sedan hem, han sätta mig fem minuter och sen upp till Ålidhem centrum för att lämna min dator till Jonas, fick låna en substitut dator av han så nu sitter jag här :P

blir nog till att avboka mitt dubbelpass imorgon, är bjuden på middag hos syster :)
kanske ska springa på något pass på morgonen istället..

Vann en tröja :) har viljat haft den länge och nu vann jag den på tradera istället och billigare :D


Nej nu ska vi se på film, Juno heter den. Har hört att den ska vara bra, så upp till bevis :)

Söndag

Klockan ringde 9 imorse, låg och läste klart min avhandling, klev upp 10, käkade frukost och sen satte jag mig och började plugga. fick även tillgång till Tradera så har bjudit på lite grejer :)
haha tror som sagt att jag kommer att bli beroende.
Har iaf skrivit 2 sidor på mitt arbete, svarat på två av fyra frågor, så det känns bra. ska vara max fem sidor så behöver bara skriva ca två sidor till. så det blir nog klart imorgon om inte på tisdag.
nu tänker ni säkert men vadå fem sidor är väl ingenting, men ack så fel ni har, du ska ha referenser till allt du skriver och det är inte det lättaste kan jag lova..

Vid tre tiden så gick vi ut och gick en sväng runt nydalasjön, riktigt skönt! tog en sväng förbi Ica och inhandlade lite grejs till pizzan, så nu har vi gjort pizza, god men bränd i kanterna. vart dock mördegs deg istället för pizza deg :P men det funkade oxå...

nu håller jag på att vinna på tradera. löshår :) 21 minuter kvar, sen om jag vunnit så måste jag nog ringa Lisa och fråga hur man göra som..


Cheesecake och fin besök

Igårkväll gjorde jag som sagt en cheesecake, vart riktigt bra eller ja den var godare idag än vad den var igår :) Imorse klev jag upp 9, käkade frukost la mig och läste fram till halv 11. Gick sedan iväg till Iksu för att träna lite bodypump sedan hem igen. Började skriva på mitt arbete, kom inte så himla långt får ta tag i det imorgonbitti istället. Är ledig både måndag och tisdag oxå så det ska nog fixa sig.
runt halv 3 så dök syster med familj upp, så då bjöd jag på cheesecake och kaffe :)
Dom påstod att de tyckte det var gott så jag får hoppas på det så att de inte bara ville vara snäll :P Fick även en inflyttningspresent, vilket var ett busskort med tio resor, så nu kan jag åka och hälsa på dem!inte för att jag inte kunnat göra det förut men ändå :P


Har även blivit medlem på tradera, känner på mig att det kan bli ett beroende :P fast det funkade inte alls för mig. försökte första registrera mig men kunde inte för att jag och mamma redan har en användare där och då använde vi min mail adress så då gick det inte att öppna en ny och jag kommer tyvärr inte ihåg den gamla.
 Så jag fick helt enkelt starta en nytt mail konto, ´som jag trodde var hotmail.com så det skrev jag i min registrering, fick aldrig lösenord på mailen så då försökte jag alla möjligt lösen som inte funkade, vilket resulterade i att mitt tradera konto vart spärrat i några timmar.. varför jag inte hade fått ett lösenord berodde på att jag skrivit hotmail.com när det egentligen var hotmail.se!! suck! så nu har jag skrivit ett mail till tradera att jag angivit en felaktig mailadress och starta ett nytt kunde jag inte heller eftersom det redan finns någon med mitt personnummer! suck inte min dag´!
och i det här virrvarret så var det en klänning jag ville ha så jag fick ringa Lisa och be henne buda på klänningen, såå allt löste sig till slut!

Det är nog något som inte vill att jag ska ha ett tradera konto.. kostigt förstår inte alls varför :P

Har även shoppat på cdon.com idag, inhandlade dexter säsong 1, one tree hill säsong 1+2 och criminal minds 3 :) så nu blir det serier för hela slanten, är så kul att få paket :)

Camilla rättar förra inlägget, jackan var från Lindex inte Kappahl!


Klänningen som jag vann på Tradera :)


Plugghelg väntar

jajemän den här helgen kommer att bestå av plugg, filmtittande, cheesecake och träning..
måste bli klar med min granskning av en doktorsavhandling i helgen, fast den ska inte vara inlämnad förrän den 1 oktober. Men vill bli klar nu i helgen så vi kan börja med c-uppsatsen :s

Klev upp 9 imorse och har läst min avhandling, skrivit framsidan och börjat på första sidan, tror det kommer gå bra. Det värsta är att man måste knyta an till annan litteratur, vilket är det som är jobbigast..
Nu sitter jag och väntar på att Camilla ska bli klar så att vi kan gå ner till stan, hemmakväll och lämna in lite filmer, kanske hyra nya, vi får se.
Efter det blir det core 16.15 och sedan spinning klockan 17 och efter det blir det hem och laga mat, baka en Cheesecake (hör och häpna JAG ska baka), sen Idol och godis :)
kanske skriver sen igen för nu är Camilla klar så nu måste vi springa! Hej hej!

Hej o Hå!

Dagen har bestått av grupparbete mellan klockan 9 till 11. det gick bra, har seminarium imorgon så vi får väl se ifall vårt arbete räcker till :) det tror jag definitivt att det gör..
Efter skolan vandrade vi ner till stan och käkade lunch på Kina,, mumma!
Efter kunde vi ju inte bara åka hem inte, nej nej vi var tvungen att shoppa lite :D
köpte en jacka på kappahl, en vinter jack vilket jag verkligen behövde, sen köpte jag fingervantar, en klädroller och två par jeans :) så nu är jag glad!
Dem har även utförsäljning på Bianco så jag under två tillfällen köpt på mig fyra par skor :D haha jag vet! jag har problem.. men det var ju billigt och det är Bianco skor.. hallå!
snart flyttar även scorett in.. trevligt trevligt :)

Efter stan for vi hem, jag läste lite granna sen har jag skrivit klar min reflektion på PPU uppgiften som vi hade i måndags. efter det gjorde vi iordning maten och ställde in den i ungnen för att gå en rask promenad innan maten. Nu sitter vi och kollar på Idol sen blir det Berg flyttar in och efter det blir det Kungarna av Tylösand!
ska försöka skriva lite samtidigt på mitt arbete, även ta fram boken och läsa i pauserna.

Vadå är det lever i leverpastej? (Camilla) haha det var skoj!

Too many books too little time!

Funderar på att kanske plugga engelska i England sen efter att jag är klar, sådär innan jag börjar plugga till psykoterapeut :P jag är inte klar än på långa vägar.. skulle även vilja vara flygvärdinna en stund, volontär oxå. det finns så mycket här i livet som jag vill göra! alldeles för lite tid!

Snart kommer min Sara!
Sara o Jag


PPU övning

Dagen började helt värdelöst med världens tråkigaste föreläsning, snacka om sömnpiller! Kvantitativ analys, regressions analys och annat jätte roligt bajs...
På eftermiddagen var det dags för ppu övning (ppu = Professionell Personlig Utveckling), där vi skulle hålla i ett gruppsamtal med socionom termin två.. av någon konstig anledning så tänker jag hela tiden att termin två är yngre än mig, men så behöver det ju inte vara :P
Samtalet gick ut på att vi skulle prata om yrkesidentitet/yrkesstolthet och hur socialt arbete har konstruerats. blev ett riktigt bra samtal tycker jag och vi fick även väldigt bra feedback från termin 2 :) kul kul!

Efter skolan så sprang jag iväg till Iksu och körde ett pass afrikansk dans (puhh) och sen ett pass core.. man ser helt sanningslöst rolig ut på afrikansk dans kan jag lova :P
Imorgon blir det mitt favorit pass Bodypump/cykel 90 min. Perfekt pass då jag får både kondition och styrka i ett! sen är ju spinning och body pump super skoj oxå :P men det kanske bara jag tycker.

Imorgon har vi tvätt tid klockan 10-13, innan de ska vi väl hinna med en promenad och efter tvätten så ska vi träffa Moa och göra klart vårt grupparbete inför det sista seminariumet som är på torsdag!

Snart kommer min Sara hit och hälsar på! längtar! :)
och efter det far jag hem till Solla! :)

Nej nu ska jag läsa lite och sedan 22.00 halva Lite sällskap och efter det favoriten Dexter 22.30

Sjuk

Typiskt när man äntligen kommit igång med träningen rejält så måste man vila, eller måste och måste med det är väl kanske bäst :P
Har fruktansvärt ont i halsen, så typiskt.. har ingen feber än iaf så jag hoppas det går över. Har nämligen seminarium imorgon och på torsdag så jag hinner/får/kan inte vara sjuk..
Idag har vi haft grupparbete, var väl inte sådär super lyckat men men klar vart vi iaf och det är väl huvudsaken. När vi kom hem så gick jag och la mig och vilade en stund, sen när jag vaknade så stod Camilla och lagade våfflor :) det var gulligt och väldigt gott!

Funderar ifall jag måste köpa en ny dator, min dator hittar nämligen inte det trådlösa, så jag får passa på att sno sladden ibland, lite halvdrygt då vi inte kan sitta vid internet samtidigt!

Jag och Camilla är även väldigt duktig när det kommer till skolan, tycker vi läser hela tiden :) haha det är bra, frågan är hur länge det håller i sig bara :P

nä nu ska jag fortsätta läsa inför seminarium 3 så det är klart iaf, sen blir det Idol och efter det kanske man kikar lite på miss secret agent 2 eller så blir det lite sex and the city :)

Andra veckan påbörjad

jajemän andra veckan påbörjad, dagen har flytit på bra, hade grupparbete imorse klockan 9 så då gjorde vi klart seminarie uppgifterna tills imorgon :) har även börjat läsa på inför nästa seminarium, känns som vi ligger i fas faktiskt.. sedan efter att vi blivit klar med uppgifterna så satt vi ute i solen och solade, hämtade ut mina arbeten från praktiken plus handledarrapporten..
Runt tre gick vi hemåt, ringde då chefen och pratade om våra idér inför c-uppsatsen.. ska faktiskt bli roligt att göra den nu, känns som att jag har lite stöd från praktiken oxå..

klockan 16.00 sprang jag iväg till Iksu, tränade först core sedan bas aerobic, vilket inte var en hit..
riktigt tråkigt faktiskt.. blir inte ett till sånt pass isf aerobic dance.
Efter det så gick jag hem, duschade, lagade mat och sen satt jag mig och pluggade lite.. gick en promenad med Camilla sen återigen lite plugg
och nu väntar jag på Dexter! :) sen blir det till att sova, har seminarium imorgon klockan 8..

Nej nu ska jag äta upp min risifrutti och läsa lite till i min handbok i kvalitativ analys :P sen Dexter of course!

tjingeling!


Första veckan avklarad!

ja så då var första skolveckan avklarade och den har gått riktigt bra, är nog bara jag som tycker det känns super kul att vara tillbaka :P
haha men jag har ju en ganska skev uppfattning vad som är roligt och inte.. vi har iaf en otroligt underhållande lärare som hela tiden tror att vi skratta med han och inte åt han.. han är extremt smart så hans skämt förstår nog bara han, men som sagt väldigt underhållande.

Har börjat träna på IKSU nu och är helt kär om man nu kan vara det i en träningsanläggning, kommer nog att bli mitt andra hem. körde lite Bodypump i lördags med Annette, sen i tisdags vart det step kondition och igår körde jag step dance och core control. Imorgon blir det antingen gymmet på morgonen eller bodypump på kvälllen.. får se vad som händer..
Har även Nils som ska vara min personliga tränare på gymmet, så nu ska man bli fit for fight :)
Längtar tills Annette kommer tillbaka från praktiken sin så att jag har någon att träna med, men får klara mig själv i fyra veckor till.

Ikväll ska vi på middag med några tjejer ur klassen, ska bli trevligt. det blir en sen middag så jag och Camilla köpte färdiggjorda pannkakor på affären som vi åt för en stund sen så att vi inte skulle svälta ihjäl till vi fick riktig mat. Nu har jag jätte ont i magen, kan bero på att jag åt glass till pannkakorna :P

Nej oj det vart ett ganska långt inlägg ändå :P duktig jag är :)
byebye

RSS 2.0