...

Gårdagen spenderades med en morgonpromenad med hunden, sen for jag och tränade och efter det hem och duscha, sen hämtade jag Louise och vi gick på bokrean, köpte fyra böcker. skulle egentligen ha varit sex böcker men en ville jag inte ha och den andra var slut :/
Har en massa böcker att läsa :)
Efter det gick vi och käkade lunch på Lilla, surrade sen började jag praktiken klockan ett. slutade klockan 10 sen for jag hem och sov...
Idag har jag inte gjort så mycket, har varit ute med hunden sen har jag legat i soffan och sett på gamla tecknade Alice i underlandet.. nu ska jag snart klä på mig och fara och hämta mamma..

Ikväll kommer Sara :) och jag fick som tur va ledig fredag och lördag så jag kan umgås lite med henne, är inte speciellt ofta jag får vara med min vän :)
kanske blir det ut på vinterfesten imorgon kväll, kan nog bli trevligt..

Det är kanske det här man behöver ibland, att tvivla på sig själv, men det känns då inge bra!

Grattis Lina 22 år idag! :D

....

Tycker inte om rubriker, vet aldrig vad jag ska skriva :P
Idag har jag varit på personalkonferans på praktiken fram tlll klockan 12 sen åkte jag hem och käkade lunch med farmor..sen har jag suttit här vid datorn, hör och häpna! läste en massa om olika saker som jag tycker jag bör ha lite koll på..

har lite beslutsångest, hur ska man göra som med sommarjobb :s glad att jag har olika möjligheter iaf..det är det inte alla som har, men jag måste bestämma mig snart..

Det är aldrig du och jag längre,, det saknar jag allra mest.
du är den jag kan/vill prata med men som inte längre finns där,, inte ensam iallafall
önskade jag kunde berätta hur mycket jag saknar dig vännen, men det blir nog fel..

yiruma - river flows in you (otroligt vacker låt)

trasig

Sundsvalls byxor?!

Meen herregud så fruktansvärt fult!
fick reda på att det fanns något som kallades sundsvallsbyxor och frågade alla jag kände vad detta var för något, men ingen visste.. tydligen är det väldigt modernt just nu för både flickor och pojkar.
nu vet jag vad det är och alla, jag menar alla små fjortisar på stan har sådana hära. en mjukisbyxa som är tajt i benen, alltså det är så vannsiningt fult...
men men det kanske helt enkelt handlar om att jag börjar bli gammal, vid 21 års åldern... :P
ta inte åt er om ni köpt sånna jag menar inte att alla som köper dem är fjortisar...

såå nu har jag fått det ur systemet :P

Idag har jag varit duktig, va ute med hunden imorse sen åkte jag och tränade och efter det så städade jag här hemma.. tog sen en lunchdejt med Sofie och pratade en massa strunt.. trevligt!

På onsdag far jag till Ume, ska bli trevligt :)
ska försöka hinna luncha med Linus oxå, han har ju praktik i Ume :)

Nej nu ska jag spela spel.. tjingeling

Torsdag

Var i stugan i helgen som va och skottade taket, riktigt jobbigt!
ramlade av två gånger varav en var frivillig, lite halvläskigt... staketet stod iaf kvar :)
funderar på att åka dit någon helg och kanske skriva ett av mina examinationsuppgifter så att dem blir klar, men får bli lite senare nu är jag upptagen 4 helger framöver.. varav två har jag praktik..
nästa helg åker jag upp till Umeå och ska umgås lite med syster och hennes familj, ska även se Shutter Island på bio med Annette och kanske se hennes dodgeball match som är på söndagen..

Igår var jag med Louise och Sofie, snackade en massa och Louise tonade Sofies hår.. trevligt som alltid :)

känner mig lite seg det enda jag gör är att ha praktik, gå ut med hunden och träna.. det är typ det jag hinnner. och när jag väl vill hitta på något så händer det aldrig något :P Ibland känns det som bara inte värt det.. 

Igår hade jag utbildning på praktiken, No power No lose riktigt intressant!

Nej nu ska jag göra mig i ordningen inför praktiken, börjar klockan 4. ikväll är det premiär för vampire diaries på 6:an

see you!

Förtydligande

jag tycker själv att jag var ganska tydlig i förra inlägget, det är ju nämligen min stuga och man kan inte sälja en annans egendom. eller kan, kan man väl men det är ju ine lagligt :P
dom som ville köpa var anhöriga till dem i stugan bredvid (palatset) och dem påstod att farmor kunde sälja eftersom att VI aldrig är där! hmf..
vet inte riktigt vad man ska säga om den kommentaren :P

sitter nu och ser på let´s dance med päronen, väntar på att Cissi ska ringa.. tänkte jag skulle ära henne med ett besök ute i skogen.. Hoppas bara Martin har bunkrat upp med glass :)

Måste bara uttrycka min åsikt om att jag tycker att Aftonbladet är värdelöst. som hon i filmen som jag och mamma nyss såg (Otis), sa de e enna riktiga sorgevältrare... haha nä så sa hon nog inte men kommer inte ihåg, visserligen en jätte dåliga film så se den inte.. haha
det är bara en massa hemskheter i aftonbladet menar jag iaf..

Nej tjingeling!

Tredje veckan

Jajemän är inne på tredje veckan av praktiken och det går riktigt bra, man kan verkligen påstå att man utmanar sig själv på massa olika sätt och vis. Däremot har man upptäckt mindre roliga saker, folk och sina fördomar är helt otroliga och hur folk reagerar?! Puckon!

I helgen tänkte jag passa på att åka till stugan och se så att mitt staket står kvar och skotta på taket hade jag tänkt, lär vara en massa, massa snö där nu.. så som det har snöat. men hellre snö än kyla! Någon hade frågat farmor om hon ville sälja stugan! men jäklar om hon gjort det, då hade inte jag varit glad, det är ju faktiskt min stuga..

imorgon har jag praktik 7-15 sen är det helg, är nämligen ledig i helgen, tycker dock att det är konstigt att jag inte får jobba något på solgården men men..

nej nu har vi gett upp MODO matchen 3-1 till Luleå.. suck!

Adjöken!

RSS 2.0