Katastrof

Den här dagen började ju riktigt bra, har dock slutat i skit, några ljusglimtar dock!
Seminariet var inte helt värdelöst, lärde mig faktiskt ett och annat..
vart erbjuden skjuts hem, tackade dock nej eftersom jag inte ville att min syster skulle behöva åka själv imorgon, dumt gjort av mig eftersom jag senare fick reda på att hon inte kommer att åka alls.. så nu sitter jag här strandsatt i Umeå, sista bussen hem till Sollefteå gick 18.10! suck!
ville ju helst inte åka buss hem eftersom jag har så mycket packning.. har en sista livlina och det är Kicki, försöker få tag i henne, hoppas att hon inte har åkt hem till Långsele än, isf kan jag åka med henne! hoppas hoppas!
annars blir det buss imorgon bitti!
Fick även nå julklappshoppingfel idag så nu har jag köpte mer julklappar :S jaja
Har nyss rensat ur kylskåpet, slängt soporna, vattnat blommorna, diskat och packat det sista.. så nu väntar jag bara på att Jonas ska komma och hämta mig..

Fick precis tag i kicki och hon ska inte åka hem förrän på onsdag! suck! så länge tänker jag inte vänta, då tar jag hellre bussen... ja bussen blir det helt enkelt, bara att acceptera. det hade ju varit helt lugnt om man inte skulle behöva hoppa av i Ö-vik för att sedan släpa in allting på nästa buss.. huvva.. har en resväska, en bag, en stor påsen med julklappar och en handväska.. jobbigt!
Tänk ibland skulle man haft en bil ändå..

nej hejdå!

Glitter!

Den här dagen har faktiskt gått super fort, fast att jag inte trodde det!
Dagen började med ett bodypump pass klockan 10 för att sedan köra ett spinning pass klockan 11, Sprang hem, åt lunch. Sedan städade vi lägenheten, packat och badat badkar :)
Camilla gjorde pannkaka till middag, så vi bjöd hit Pinar på pannkaka och daimkladdmuffins och kaffe till efterätt :)
Satt med arbete en stund och klagade lite över den här helt onödiga kursen.. ska bli spännande och se vad som händer på vårt seminarie imorgon :P

Hejåhå vad det snöar! :) helt underbart vinterväder, är sagosnö, det snöar glitter från himlen, hoppas vi har fått lika mycket snö hemma i Solla.
 
(en gammal bild, mer snö nu)

Packningen har gått bra, har dock svårt att bestämma vad jag ska ha med mig för skor hem :P haha räknade mina skor idag :s alltså dom som jag har här uppe i Umeå iaf, är som några stycken men helt jätte hemskt många är det ju inte :P men nog många för att jag ska få beslutsångest, när det gäller att bestämma vilka som med och inte..

Tror även att vårt spöke är förbannade för att vi ska lämna han, han har levt om väldigt mycket idag.. Han får helt enkelt klara sig själv i typ tre veckor.. Bara han inte står och glor på mig inatt, är lite obehagligt när han gör så :P

Nej nu blir det ett avsnitt BigBang sedan ett kapitel i boken! Godnatt!

Barnvakt!

Igår kväll efter mitt moulin rouge danspass (involverade trasiga knän!) tog jag ettan hem till syster yster :) riktigt trevlig kväll, vi bakade pepparkakor. dock hade jag ungefär lika mycket tålamod som Freja, så jag gav upp ganska fort. Men de övriga var väldigt effektiva..
Jonas gjorde ett pepparkakshus, riktigt imponerande :P
Efter att Freja gått och lagt sig så dansade, sjöng och spelade tennis på wii.. var riktigt roligt! drack vin och surrade på.. En trevlig kväll med andra ord.

Idag har jag varit barnvakt, mellan 11 och 15, Jag och Freja gick ut och åkte bob och lekte i snön :)
Sedan gick vi in åt lite lunch och myste  :)


Sedan kom Jonas och Gabben hem från stan, de skjutsade hem mig och sedan dessa har jag tvättat, ätit och sett ganska många avsnitt sex and the city. Nu har jag och Camilla bara två skivor kvar av boxen, det har visserligen tagit mer än en ett år men men :P

Imorgon blir det träning, städning, pluggning och packning! :)
Nej nu ska jag se sista avsnittet True blood!

UrbanBurban

Idag har jag varit på föreläsning, UrbanBurban som föreläste. Hel tokig är vad han är. Fruktansvärt underhållande människa :P
Nej så idag har jag ömsom skrattat ömsom gäspat, för ämnet han föreläste om är samma skit ämne som jag skrev om sist. evidenbaserad praktik! Gäsp!
Efter föreläsningen stannade jag kvar på skolan, läste en rapport på 130 sidor om samma jätte tråkiga ämne.
Gick upp på medicinska biblioteket och lämnade in psyk boken.
Sedan vandrade jag hem, hämtade ut ett paket på posten :)

Igårkväll så var jag på föreläsning på IKSU, Får man träna när man är förkyld? Han sa verkligen ingenting nytt, trodde ju att jag skulle få lära mig något nytt men icke, precis som man redan vet, man ska aldrig träna då man är sjuk., ähh.. lite snorig och träna har man aldrig dött av..

Nej snart ska jag iväg till Iksu på Moulin Rouge dans passet, ska bli jätte kul, dock känns det lite jobbigt då blåmärkena på knäna börjar försvinna så ska jag hä ditt massa nya istället.
fick faktiskt ett till igår, Annette kutade rakt in i mitt knä, så nu har jag ett till, så sammanlagt är det nu 4 på höger knä och två på vänster knä. (Tur att man inte behöver visa benen på vintern :P)

Efter danspasset så ska jag springa hem, duscha och springa till bussen, ska nämligen till syster yster. Vi ska sjunga, dansa, baka pepparkakshus (tydligen), mysa helt enkelt.. sover över där för jag ska vara barnvakt åt Freja imorgon :)

Nu har jag bara 11 sidor kvar i boken :) hinner till och med börja på nästa bok innan jag åker hem, True blood säsong 3 :)
Adios!


Knäck kok

Ja vad ska man skriva om den här dagen?
Ställde klockan på 9, låg och läste fram till 10, sen klev jag upp..
Åt frukost och tog det lugnt, gick till skolan vid halv 1 eftersom vi hade föreläsning klockan 1, var på föreläsningen fram till 3. Sedan orkade jag inge mer, eftersom att vi diskuterar samma sak hela tiden..
Alltså föreläsaren diskuterar samma sak hela tiden, men det finns inga svar och det är detta som jag blir så oerhört less på.
Vi ska göra så men vi kan inte göra så pågrund av massa olika saker. Nähä men vad ska vi då göra? ähh man blir inte klok på det här med evidensbaserad praktik, blir bara irriterad!

Annars har vi inte gjort mycket vi vandrade hem, jag lagade mat (korvstorganoff), vi har suttit och letat vetenskapliga artiklar åt Camillas nivå på arbetet, har inte gått sådär super bra, hittade dock en svensk till henne men vi skulle ju som ha två så nu har vi suttit fram till nu och letat.. Tråkigt!

Har pratat en massa i telefon, planering för fulla muggar..Har hunnit avverkat Louise, Sara, Cissi, Mamma, Pappa och Gabriella :P
blir kanske stugan på nyår, samt middag den 22 på Appelbergs, kanske oxå lunch? vi får se vilka som hänger med på vad :)

Har även kokat mer knäck idag, tog väldigt lång tid men det gick till slut :P

Nu ska jag ta och lägga mig och se ett avsnitt BigBang och sen läsa iaf tjugo sidor i boken, fast att jag skulle kunna somna stående känns det som..

Nej Godnatt!

Nedräkningen kan börja

Vann ett av mina bud på Tradera, det andra vart jag så förbannad för, hade lagt ett bud på 100 kronor på en limegrön Ipod Shuffle (tänkte ha när jag springer), plus att jag inte behövde betala frakt för den eftersom att säljaren bodde i Sollefteå.. men när det var en minut kvar på auktionen så kommer någon idiot och lägger 223 kr, hann inte lägga över eftersom att jag tvekade en sekund eftersom att priset gick upp så fort..
vilket pucko!
Det andra budet vann jag dock utan strid, fast det är en present! :) tror och hoppas att personen blir glad för den!

Idag har jag varit i skolan från 9 fram till 14.30 ungefär, har hunnit klart med det jag skulle, känns super skönt!
Hade det inte varit för det där förbannade seminariet som är på måndag så hade jag åkt hem direkt! för nu vill jag verkligen hem!

Nu ikväll har jag varit på mitt sista BP/spinning pass för det här året, eftersom att nästa tisdag så är jag hemma :) tog verkligen ut mig helt, känns super bra så här efteråt, men inte då eftersom att jag trodde att jag skulle dö :P

Strax blir det säsongsavslutning av Desperate, sedan Cougar Town och sedan ska jag lägga mig och läsa lite.. måste komma så långt som möjligt i min bok innan jag åker hem, helst läsa ut den då jag vill börja på en ny inna jag far hem.

Usch va trött jag vart!

20 minuter!

Fy va hemskt det var att kliva upp idag, så jobbigt :P
klev upp halv 9 åt frukost, la mig och läste en stund, sen sprang jag upp till Iksu halv tio och körde ett Bodypump pass och sedan ett spinning pass.. Sedan gick jag hem, käkade lunch och duschade.
Efter det har jag suttit och pluggat lite grann, blekt tänderna..
Nä det var typ min dag,, har som inte hänt så mycket, vi gick ut på en promenad strax efter tre, svängde förbi ICA för att köpa lite grönsaker till tacos som vi har ätit..
Skadade även mitt knä på ICA, råkade knäa en metall sak, så mitt knä uppsvullet och det gör ganska ont ska jag säga, höll nästa på börja grina när jag stod där i kön :s

20 minuter kvar :P

Sitter här med min julmust (Zeunerts såklart) och längtar hem lite grann :P
Längtar efter min Sara! :)

Har även kommit på en ny sak jag ska göra, kan inte skriva det här dock! men men!
det blir aldrig bara en gång.. :P

Nej nu måste jag ringa Louise och fråga vad hon menade med det konstiga smset jag fick inatt :P

15 min kvar! :D
jag tror jag vinner (tradera)

Fram o tillbaka och hit o dit

Åhh hejåhå.. vilken kväll :P
Var ut igårkväll med Lisa, Pinar, Moa och Linus.. vi började här på ålidhem i en klasskompis korridor, sedan var vi på en fest i en källare, kändes inte helt okey enligt mig :s
Efter det skulle vi på krogen krogen, men ångrade oss då vakterna sa att de spelade irländsk musik? :P
Tog en taxi ner på stan, gick på Rex, vilket hade varit fruktansvärt tråkigt om man inte hade haft så trevligt sällskap med sig.. haha ja det var faktiskt väldigt underhållande..
Sedan tog vi nattbussen upp till ålidhem igen, gick återigen på källarfesten, jag var där i fem minuter, sen gick jag hem.. Pinar sov på soffan och Lisa i fåtöljen :P haha
Nä men det var en trevlig kväll :)

Idag har vi inte gjort så mycket, suttit och pratat, varit uppe på julmarknaden och tittat lite, varit ute på promenad, sett på film, secret window med Johnny Depp. Ska snart titta på en till film, vilket liv? :P

Imorgon blir det upp tidigt och gå och träna, 10.00 Bodypump och 11.00 Spinning. Sedan är det bara hem och börja plugga.

Ibland är mobiler Inte bra att ha!

Moulin Rouge

Skulle återigen få ha sovmorgon eftersom i tisdags gick det inte så bra.. nä men det gjorde det inte i morse heller.. För klockan 07.38 får jag sms av Anna i klassen och sen kunde jag inte somna om :s
ska nog helt enkelt inte ha sovmorgon..

Halv 1 så traskade vi iväg till skolan, har äntligen fått haft föreläsning! ja ni tycker säkert att jag är helt konstig som tycker att det var roligt :P men testa och sitta typ inlåst i en lägenhet i två månader, träffa max tre personer. Då blir man lycklig när man får gå på föreläsning igen :)
Denna nya kursen verkar smått jobbig men roligt då vi har två av världens mest flummigaste lärare, funderar ibland hur de har kunnat blivit lärare.. men väldigt underhållande är dom!
De två herrarna jag pratar om är sådan här personer som är FÖR smarta, för att kunna vara normal, t.ex. som U-B (min gamla fysiklärare) och som Inga-Britt (min gamla naturvetenskapslärare) :P

Jag och Annette har varit på ett Moulin Rouge dans pass, riktigt roligt var det! haha kände mig dock lika smidig som en elefant i en glas affär eller hur man nu säger det...
Har fått väldigt fina blåmärken efter dansen iaf, då man skulle åla runt på golvet en del.. men dom matchar mina vackra blåmärken som jag har bak i knävecken ;P

Annars har kvällen bestått av besök hos Parra och Pinar, sett Greys och haft vaxningssession med Parra.. kom hem för en stund sen och ska nu lägga mig och se ett avsnitt How i met your mother, sedan sussa!


En idé!

Sovmorgon skulle jag ha idag, dock var det en viss person (pappa) som ringde mig halv 8, och okey om det hade varit något, nää han ringde mig från fickan, Hallå hallå, ingen reaktion! :P
Så jag la på och försökte somna om, sov en halv timme till sen låg jag helt enkelt i sängen bara, läste lite i min bok. klockan elva så gick vi ut på morgonpromenad, kom hem käkade frunch.
satte oss och rättade till de fel som vi fick av opponenterna på c-uppsatsen..

Sedan har jag inte gjort mycket mer, suttit vid datorn, tradera med andra ord..

Var iväg på mitt Bodypump/spinning pass 17.15 - 18.45, sedan hem åt mat, klämde in tre telefonsamtal, duschade, och sedan var det desperate..

det var min dag :P

Jag har förresten kommit på en väldigt fiffig idé som jag tänkte dela med mig av, ska kanske ringa ICA och berätta.. min idé är iaf att ICA borde införa som på bibliotek att man kan söka efter varor, jag hittade till exempel inte vaniljstång häromdagen så då hade det varit kanon om det fanns typ en dator som kunde berätta exakt vart den står. Att dom har numrerade hyllor, t.ex. vaniljstång står på hylla 15, gång 2 eller något sånt!
då vet man åtminstone att det är där man ska leta! smart va?
Detta istället för att man ska behöva springa och leta efter personal, jag tycker iaf att det var en fruktansvärt bra idé :)

Nej nu blir det avsnitt True blood :)
Imorgon ska jag få träffa alla mina underbara vänner som jag inte sett på hundra år känns det som! underbart!
Godnatt!

VG! och Knäck :)

Ja idag har vi haft vår redovisning/opponering, gick jätte bra! Fick ett VG, trodde först att han skojade med oss, hade inte förväntat mig ett VG! Så himla kul, vilken dag!
Allt slit har gett resultat och tur är väl det :P
Var på skolan fram till halv 4, satt och letade vetenskapliga artiklar till nästa arbete som ska göras under julen, men förhoppningsvis blir jag klar med det innan jul, så jag slipper göra det hemma :)
Hade tvätttid klockan fyra, så nu var allt rent igen, känns inte som att man använder nå mycket kläder alls men det blir himla mycket ändå :P

Har även fått mina skor idag! är kär ;P haha jätte sköna och super snygga, kan man begära mer?

Kvällen har gått i temat jul, jag har laddat hem massa julmusik, amerikansk, tycker att det är mysigare på nå vis, Have yourself a merry little christmas - Judy Garland är en favorit.
har gjort knäck och slagit in julklappar! :)



Nu ska jag ta och diska bort efter mig sedan ska jag lägga mig och se på lite True Blood, tror jag :)

Surprise!

Fredag var jag på överraskningsfest, Vi firade Pinar som fyllde 22 år. Började dagen med träning på gymet med Linus. sen hem och gjorde oss iordning för festen. Sprang över till Parra och Pinar när de var borta och käkade. Vi var väl ungefär 11 stycken som gömde oss i deras lägenhet för att sedan skrämma skiten ur Pinar när hon kom hem, dock så vart jag nog mer rädd än hon, då hon har ganska högt skrik :P haha
Nä men det var super trevligt, jag, Lisa, Camilla och Linus gick ihop och köpte ett spel till henne som vi spelade där på förfesten. Man skulle svara snabbt på frågor, man fick inte säga nej eller ja och inte tveka. Jag och Parra var dom enda som inte klarade ett helt kort :P
Efteråt var vi på Corona, var riktigt trevligt, förutom att det vart en massa slagsmål, fast jag märkte inte av det speciellt mycket så.. ja nä Corona är nog inte min grej.

Igår klev jag upp klockan 9, hoppade in i duschen, åkte ner på stan och träffade Lella, vi julshoppade och hade det trevligt :) har avverkat 4 av 11 stycken och en är halvklar. så det är ju bra..
Efteråt så promenerade vi hem till dom, käkade middag, fläskfilé och klyftpotatis :) Sedan spelade vi spel på wii, dans och sång tävling! alltid lika underhållande :)
Sedan tog jag bussen hem, gick och la mig och såg ett avsnitt true blood och två avsnitt How i met your mother.

Idag vaknade jag inte förrän 11.. oj, så himla skönt det var.. Sprang iväg till gymmet halv 1, träffade Linus där klockan 1 så då körde vi igång med träningen, har kört biceps, ben och mage idag. Efter det tog jag en sväng förbi ICA och inhandlade lite naturgodis och Zeunerts julmust :) Badade badkar när jag kom hem, underbart höll på att somna. Det är tur att man inte betalar för vattnet :P
Nu har vi gått igenom vårt arbete, eftersom att vi har redovisning/opponering imorgon. Känns inget speciellt faktiskt, känns bara som att jag vill få det överstökat.

Nej man kanske ska ta och se en film med kombon innan man hoppar i säng igen!
Bye bye! p.s. imorgon kommer nog mina skor :D

Fråga Olle

Gårdags kvällen spenderades hos Gabriella, umgicks, drack gammal starkvinsglögg, som säkert ökat från 20% till 40% det senaste året.. huvva!
Hittade även två par skor på Nelly igår och kände att jag faktiskt förtjänade ett par, det skulle bli som en c-uppsatspresent/julklapp till mig själv, var tvungen att välja ett par och dom som känner mig, vet att jag har svårt att behöva välja mellan skor. Så jag rådfrågade Gabben och hon sa helt enkelt att jag kanske skulle köpa bägge, men hallå vilken kanon bra idé ;P så det var exakt det jag gjorde :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

Har jag tur så dyker dom upp imorgon men tror inte det :/ men på måndag så har jag två par nya fina skor :)

Idag har vi varit på Fråge Olle föreläsning, Oller Waller var här och föreläste, väldigt intressant! :P haha underhållande om inte annat. Sedan har vi varit på stan en sväng, inhandlat allt som behövs inför morgondagen :P hihi Kvällen har spenderats på iksu, var där tre timmar med Annette, först ett pass stepmuskel, sedan ett pass bodycombat/teknik och efter det streching. Har sedan lagat mat och färgat Camillas hår, pratat i telefon med Lisafisa och pappa.

Nej imorgon ska jag kliva upp 8.30, käka frukost sedan 9.15 springa till gymet, springa en halvtimme och sedan köra ett gympass med Linus, blir nog kanske ingen brutalbänk den här gången :P

RajRaj! :P

Förresten måste även skriva här, Grattis på tvåårsdagen Odin! :)


RSS 2.0