Oj

haha ja du Sara du har rätt igen :P nu är jag hemma i Sollefteå igen och har verkligen inte ork eller tid att sitta här känns det som.. men ska försöka knappa in några meningar..
Praktiken går bra, är väldigt mycket att ta in men jag tror det kommer bli super bra kan inte berätta så mycket mer än att jag trivs :)

Idag är jag ledig så jag ska klippa håret och ta en fika med Cissi :) känns som att det är en person som jag verkligen vill och behöver prata med nu, då allt är lite kaos..

flytten från Skeå gick bra men jag saknar mitt hem, speciellt Martin men även Skellefteå i helhet och det har tydligen flyttat in nån ny filur till mitt rum, inte roligt!

Nej nu måste jag skärpa mig, nu ska de till förändring på alla sätt och vis...
Snälla gör en förändring du med för min/vår skull..

Nu har jag skrivit några meningar och nu orkar jag inte mer :P

Bye

Förlåt :P

Ja du Sara det vart det verkligen en rejäl bloggtorka :P
har som varken tid eller lust att sitta framför datorn när jag är hemma, fast nu har jag ju varit hemma här i Skellefteå i typ tio dagar, men har man en gång kommit av sig så är det svårt att börja igen :P är nog helt enkelt lite för bekväm, för lat för att överhuvudtaget starta datorn...

Nu har jag endast 2 1/2 dag kvar här i Skellefteå och det känns konstigt.. trodde faktiskt att det skulle bli jobbigare att packa än vad det är...I¨går var det full rulle, har packat det mest och tvättat fönsterna, golvbrunn, listerna, städat ur en garderob, två köksskåp, bokhyllan, elementent och satt upp dom fula gardinerna som var här då jag flyttade in...
Väntar hela tiden på att få den här jobbighetskänslan, jag väntar på att bli ledsen.. Det här har varit mitt hem i två år! det jobbigaste kommer att vara att säga hejdå till Martin och Stellan, då kommer det säkerligen att bli tårkalas... usch tänk alla minnen jag har här!

Ikväll åker Camilla hem så då kommer det bli extra tomt här.. :(

På fredag har vi redovisning på vår verksamhet, får se hur det går :s klockan 14.00 åker jag till Umeå med all min packning och stannar nog där till söndag sen hem till Solla och på måndag så börjar praktiken på Vemyra, kommer bli jätte bra tror jag, verkar ha en super bra handledare..

Nej nu ska jag göra något vettigt fram tills att Sandra kommer så vi kan göra redovisningen..

Kram!

RSS 2.0