Aj!

Har råkat bitit mig i kinden två gånger idag... det göör ont!
Funderar på att göra en hårförlängning, men vet inte ifall jag ska vänta tills jag har färgat håret brunt eller om jag vill vara rödhårig ett tag till.. trivs faktiskt väldigt bra som rödhårig men vet inte ifall det är ett vinnande koncept på sommaren då det finns risk att det blir rosa.. och rosa är inte! bra.

Idag är sista dagen på en lång arbetsvecka.. jag har  jobbat varvat med praktik 9 dagar i rad så det ska bli så skönt att vara ledig en hel helg! imorgon blir det fest och trevligheter.. än så länge är det jag och Louise och en jobbarkompis till henne.. men vi har en tendens att ha jäkligt kul ändå och ibland även roligare :)
blir middag hos Louise sen ut på Appelbergs. får se ifall jag sover hos Louise eftersom föräldrarna åker bort i helgen så blir jag själv hemma och jag är inte speciellt duktig på att vara hemma själv, har nog sett alldeles för många skräckfilmer i mitt liv.. :s

På söndag blir det nog Sundsvall med Louise och Sofie.. får se hur det blir!

så nu har jag skrivit lite granna :P

Smärta!

Nu har jag haft sån fruktansvärd magont i tre dagar, har dock börjat släppa idag men då har jag istället fruktansvärt ont under min fot. tror jag har skadat nån sena eller led i foten.. känns som att jag har ett stoort blåmärke under foten.. det konstiga är att jag har inte gjort något, jag gick hem ifrån jobbet igår morse och efter den promenaden så har det uppstått.. bara sådär..
nej så idag har jag faktiskt bestämt att vara ledig, fast att solgården ringt två gånger och vemyra en gång och vill att jag ska jobba.. men ska vara hemma och vila upp mig, vet fortfarande inte vad det är för fel på min mage..
Måste även göra ett rejält ryck med skolarbetena jag har, fick reda på i helgen att jag ska ha redovisning den 10 maj, det är typ snart och jag är långt från klar..
Varför ska jag alltid vänta tills sista sekunden? såå typiskt av mig..

nej nu ska jag ta tag i lite skolarbete innan Louise hör av sig, för då blir det nog en sväng till Cissi :) skönt att få göra något annat än att jobba eller praktisera jämt..


Lite bilder från helgen :) BodaBorg och Stugan



Cold Creek Manor

Snacka om att jag var trött igår,  slutade 23 inte 22 som jag trodde... riktigt så här grus i ögonen trött!
vaknade strax efter  8 imorse, så då tog jag och for ut med hunden, gick en rejäl sväng..
funderar även om jag ska ta och gå till vemyra, börjar klockan 1..
Nu sitter jag och ser på lite inspelade grejer så som Cold Creek Manor, helt okey film

Sofie och Louise skulle till s-vall idag och shoppa, hade varit trevligt om man hade kunnat följa med men men et får bli en annan gång, tänkte ju att jag ska shoppa en del i Umeå nästa helg :)
på onsdag nästa vecka så kommer Lisa Fisa med sin lilla Hugo! :)
sen på torsdagen så far jag vidare till Umeå till Gabriella.. tänkte vi skulle åka en sväng på Myrorna och kolla lite, vill hitta en jääätte stor spegel till hallen! till lägenheten alltså ;P

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinkin'
Maybe six feet
Ain't so far down


Noris! :)
Noris Snoris!

Helgen! Lägenhet!

Superduper helg har det verkligen varit! Bodaborg med tjejerna var helt klockren :) Vilket resulterade i ett ex antal blåmärken men ser det faktiskt bara som en stämpel på att man gjort något..
efter Bodaborg i fredags så for jag och Sara hem till Sollefteå och hämtade Nora och mina saker, sen for vi till stugan där det blev en sen middag, eller som farmor säger Supé :)
Helgen i stugan har varit underbar, pimplat med ingen fisk, helt suveränt för min del då jag inte tänkte ta i fisken om den skulle dyka upp.. :P Sara var dock väldigt tävlingslysten men fick inse sig ganska besegrade när ettan fick 48 fiskar och vi fick ingen alls :P haha..
annars har vi inte gjort mycket alls, och det är väl egentligen det som har varit såå bra.. pratat en massa :)vi har alltid något att prata om!
Jag är glad att du känner att du kan prata med mig och jag finns här om det är något! Som sagt du och jag Sara, du o jag!
Nä verkligen en helt lyckad helg och med stora planer inför sommaren :)

Jag har även fått godkänt! så nu i Juli så har jag en trea i Umeå :) tada!

I måndags jobbade jag på solgården för omväxlings skull, trevligt, längesedan man träffade Erica :)

Hade konferans imorse, sedan for jag och tränade och nu väntar jag på att börja igen, har praktik 16-22
har praktik hela veckan lång, får jobba på¨söndag iaf, är bra att få in en slant :)


RSS 2.0